Hvordan man får urinen ud af en madras Voie

November 9

Hvordan man får urinen ud af en madras Voie

Det er næsten umuligt at komme igennem barndommen uden en middle-of-the night ulykke. Befugtning sengen ulykker er forpligtet til at ske før eller senere. Plastplader eller madrasovertræk er en mulighed, men de kan være ubehagelige og varme. Nedenfor er et let, grøn måde at slippe af med urin pletter og lugt.

Instruktioner

•Først ting - Prøv at undgå ulykker. Sørg for, at børn afstå fra at drikke for meget om en time før sengetid. Også opmuntre børn til at bruge toilettet som en del af deres sengetid rutine. Forhåbentlig vil dette reducere risikoen for en ulykke.

•Hvis din forebyggende indsats arbejde ikke, der er skridt du kan tage for at fjerne urin pletter og lugt. Når du bliver klar over situationen, fratage alle sengetøj ud, herunder eventuelle madras dækning, og straks sætte det hele i vask.

•Nu at madrassen er udsat, og du kan se omfanget af pletten, få fat i en kasse med bagepulver. Det betyder ikke noget mærke - de alle vil arbejde. Dække de farvede område med en liberal mængde bagepulver. Være generøs, de fleste pletter vil kræve om et halvt boks.

• Lad bagepulver sidde på pletten i flere timer. Det vil danne en skorpe, da det opsuger fugt. Når det er tørt, og dette kan tage op til cirka seks timer, kan du fjerne bagepulver. Den nemmeste måde at gøre dette er med en lille hånd vakuum. Når du har fjernet bagepulver skal madrassen være tør. Lad madras luften ud en anden time eller to før du udskifter strøelse.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com