Hvordan til at betale skat på HGTV drømmebolig

July 23

Hvordan til at betale skat på HGTV drømmebolig

Så har du lige vundet en drøm hjem, tillykke. Efter de indledende ophidselser aftager, men du kan finde en nasty lille overraskelse venter: skatter. Ifølge IRS er alle præmiepenge berettiget til beskatning. Dette gælder desværre også for præmie aktiver, hvilket betyder at du kan blive hængende med en stor regning. Håndtering af beskatningen af en enorm gevinst kan tage lidt at gøre, men det er muligt.

Instruktioner

•Request en 1099-MISC fra HGTV. Virksomheder, der udbyder præmier skal give dig en 1099-MISC, der angiver deres anslåede værdi af præmien. Når det kommer til HGTV drømme bolig, betyder det normalt en hjem værd flere millioner dollars, $250,000 i kontanter og værdien af en bil, der kommer med hjem.

•Hire en ekstern taksator. Selvom det ikke altid er tilfældet, overdrive mange præmie-givere værdien af prisen, hvilket gør prisen synes mere fantastiske i deres pressemeddelelser og marketing. Du skal ansætte en objektiv udenfor part, enten en revisor eller ejendom rådgiver, at gøre en mere realistisk vurdering af de aktiver, du har vundet.

•Opkald IRS på (800) 829-1040 hvis vurdering figur adskiller sig i din favør fra 1099-MISC leveres af HGTV. Anmodning at IRS agent udfylde en intern formular, Form 4598. Form 4598 er en intern memo, der markerer en forkert 1099. IRS vil sende en meddelelse til HGTV, som har 10 dage til at reagere.

•Indgående slutværdien bestemmelse i formularen 1040 skat. Præmiepenge går på linje 21.

•Arrange en afbetaling planen. En revisor kan hjælpe dig oprette en plan til at betale enorme skattebyrden gradvist. Mange prisvindere finder imidlertid, at den eneste måde at hæve skattetrykket er at sælge de pludselige enbårne aktiver.

•Være ejendomsskat. Ud over den indledende indkomstskat, da prisen betragtes som et aktiv, bliver du ansvarlig for årlig ejendomsskat på ejendommen. Hvis zoneinddeling love tillader det, du kan forfølge undtagelser fra visse former for ejendomsskat af leasing egenskaben til dyrkning af druer (som ville have været hensigtsmæssigt for 2008 drøm hjem i Sonoma, Caliornia) eller andre bruge sysler.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com