Hvor hen til kigge efter et Fatsia japonica plante

November 9

Fatsia japonica er den botaniske betegnelse for japanske fatsia, eller fatsia for korte. Planten er hårdfør i US Department of Agriculture zoner 8-11. Fatsia japonica er en moderat hurtig modning busk, voksende 8 til 12 inches per år. Planten dyrkes ofte for dens tropiske udseende blade, men det også danner klynger af blomstrer i efteråret hvorfra skinnende sorte bær vises. Med lidt ekstra pleje, vil en Fatsia japonica trives i din have.

Instruktioner

•Prune tilbage den hele Fatsia japonica af 2 til 4 fødder til at fremme en fuld, frodige look. Gøre det i slutningen af vinteren før nye vækst vises. Alternativt kan du beskære en tredjedel af plantestilke, vælge den ældste og største, tilbage til jorden. Dette vil bidrage til at bevare den aktuelle størrelse på planten. Gøre denne form for beskæring når som helst fra slutningen af vinteren indtil slutningen af sommeren.

•Fertilize en Fatsia japonica en gang om året i foråret efter den sidste frost. Vælg en langsom frigivelse gødning mærket til buske, og bruge gødningen, som anvist på etiketten.

•Hold jord under baldakinen af Fatsia japonica fugtig, men ikke klæg. Planten vil vokse hurtigere, hvis jorden er holdt lidt fugtig, selv om fatsia vil tolerere tør jordbundsforhold.

•Applicer 2 til 3 inches af kompost rundt i bunden af en Fatsia japonica. Kompost hjælper med at holde jorden fugtig, og det vil nedbrydes, tilføje organisk materiale til jorden. Genopbygge kompost som nødvendigt.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com