Mad til hortensia planter

November 9

Mad til hortensia planter

Hortensiaer er ideelle til delvist lyssky hjem haven senge. Hortensia give bountiful sent forår farve og interessant tekstur. Hortensia er let at vokse når de plantes i relevante websteder. Planten har sure jordbund og kommer i flere varianter. Macrophylla er en sort, som er formentlig mest genkendelige med sin enorme glober af farve. Der er også oakleaf og klatring sorter. Hortensiaer skal kraftig gødskning i det tidlige forår til at støtte produktionen af den spektakulære blomstrer.

Karakteristika

Hortensiaer er kendt for deres enorme blomstrer, som består af mange små flowerets. Blomst klynger kan bæres i en lang panicle, store runde gruppering eller en serie af umodne knopper omgivet af modne blomster. Farven på blomsten er enten pink eller blå, som er besluttet af pH i jorden. Nogle, som de klatring hortensiaer, kommer i en hvid farve. De fleste hortensiaer er løvfældende og har mørkegrøn, furet blade med savtakkede kanter.

Pleje

Hortensia kan dyrkes i næsten enhver jord, så længe det er surt. De udfører bedst når de plantes i et websted med morgensolen og eftermiddag skygge. Den enorme blomstrer er den primære årsag til de er populære i haven. Afhængigt af sorten, hortensiaer blomstrer på nye og gamle træ. Panicle og og glat hortensiaer bloom på nyt træ, mens de fleste sorter af storbladet og Oakleaf blomstre på gammelt træ. Hortensia, må ikke tørre ud og skal vandes dybt i stedet for overfladisk, hyppig vanding. Kontrollere jordfugtighed på 4 til 5 inches dyb og vand, hvis det føles tør.

Fodring hortensia

Mængde og type af fødevarer en hortensia modtager er dikteret af en jord test. En jord test er let at udføre og vil fortælle dig, hvis pH i jorden er sur nok og hvad mineraler og næringsstoffer er til stede. De blå blomster udvikle når pH 5,0 til 5.5, mens pink farve vises på 6,5 til 7,0. Kalksten på plantning vil forsøde jorden for at fremme den lyserøde farve, og aluminium-sulfat vil sag en blå farve. Lav fosfor gødning bør anvendes, hvis den foretrukne farve er blå. De grundlæggende næringsstoffer behov af hydrangea gælder for alle planter: mitrogen, fosfor og kalium i afbalanceret beløb. Jord test vil fortælle dig, hvilke af disse er mangelfuld, så du kan tilføje flere af næringsstof.

Hvad og Hvornår skal foder

Foråret er det bedste tidspunkt at befrugte hortensia. Plantning, arbejde en afbalanceret time-release gødning i plantning hul forsigtigt og langsomt begynde at tilføje næringsstoffer til jorden. Kompost nedploejes i jorden på området rod og omkring planten tilføjer nitrogen, som gør en top dressing af gylle. Økologisk Dækningsmateriale kan bruges enhver tid af året og er naturligt time-release fødevarer, der udvaskes gradvist i jorden med nedbør. Befrugte i foråret med en komplet kornede formel eller forholdet jord test indikerer. Det er udsendt med en hastighed på 2 lbs. pr. 100 kvadratfod.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com