Hvordan man dyrker fyrretræer fra stiklinger

November 9

Fyrretræer er kegle-bærende evergreens, der kan variere i højde fra 25 til 150 fod. Der er mere end 100 arter af fyrretræer, der vokser over hele USA. De alle kan dyrkes af stængelstiklinger taget fra en eksisterende træ. Succesraten for formerings fyrretræer med stiklinger er ikke så høj som med andre planter som buske og blomster. Hvis du ikke lykkes første gang, skal du ikke blive skuffet og tøv ikke med at forsøge igen. Kendskab til det korrekte miljø til at hæve stiklinger og hvordan man passer dem vil øge din succesrate.

Instruktioner

•Tag et 6 - til 10-tommer hårdttræ skære fra fyrretræ om vinteren når det er hvilende. Branchen bør være moden, men kun den sidste års vækst. Skære fra spidsen af grenen. Opskæring skal fra en gren, der er sund og sygdomsfri.

•Strip omkring en tredjedel til halvdelen af den skære nåle fra bunden af stilken. Dyp omkring en tomme af base i en rode hormon og tryk på off eventuelle overskydende hormon.

•Fyld en gryde med halvdelen perlite og halv tørv. Dette vil give en fast forankring medium med god dræning. Stick skæring i potning mix omkring en tredjedel af dens længde. Fjern eventuelle nåle, der rører jorden.

•Mist pine opskæring og sted en plastic pose over det at holde det fugtigt. Holde den rode medium og skære fugtig, men ikke gennemblødt indtil skæring tager rod.

•Sæt skæring i en kold ramme eller i en anden beskyttet køligt område til roden. Holde det ude af direkte sollys. Forankring kan tage mere end et år for fyrretræer, så vær tålmodig og holde din skæring fugtig. Når det begynder at spire nye vækst på sin egen it er klar til at blive transplanteret til en ny pulje til dyrkning.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com