Hvordan man kan købe blomster i Bulk

November 9

Bryllupper og festlige sammenkomster er den perfekte lejlighed til at splurge på omgiver dig med sprays af åndedrag tager blomster. Købe blomster fra en kæde Blomsterhandler vil ringe op ganske en fane; mens købe blomster i bulk vil ende med at du sparer en masse penge. Købe blomster i løs vægt betyder, at du vil ende med massive mængder af blomster, men for en betydeligt lavere pris end køber dem på en mindre skala.

Instruktioner

•Ansigt til alle lokale blomsterhandler og have et kig rundt på valgene i blomst. Nedskrive alle blomster at Blomsterhandler viser dig så at du vil have navne til reference når du bulk shop på et senere tidspunkt. Denne liste, som du opretter vil sikre, at når du bestiller blomsterne du får præcis hvad du faldt i kærlighed med i person.

•Efter shopping på din lokale Blomsterhandlere, tage listen over blomster du ønsker hjem og logge på internettet. Gå til en online-søgemaskine og skriv "Bulk blomster", klik på Søg og se dine resultater. Der er talrige online leverandører til bulk blomster og de fleste vil skibet overalt i den tilstødende Forenede Stater eller fra land til en rimelig shipping gebyr. Shipping gebyrer er ofte gratis, når en bestemt dollar beløb af produktet er købt.

•Klik omkring hjemmeside til tjek deres online tilbud, og vigtigst af alt, hvis de har blomstret produkter, der opfylder dine behov. Hvis den online grossist opfylder ledte efter alt, hvad du så bruge dit kreditkort og afgiver en ordre. Læs alle leveringsoplysninger, og udskrive kvitteringer samt kontaktoplysninger for virksomheden.

•Hvis der er ingen online bulk floral sælgere med specifikke blomster skal du derefter overveje at besøge en landmands marked. Landmandens markeder er store sammenkomster af direkte salg af produkter fra producenter til forbrugere. Skære den midterste sælger vil skære en stigning i priser og spare penge. Landmands markeder kan ikke være placeret i hver by, men er ofte placeret i større mere tæt befolkede områder. Slå op en lokal landmands marked i en telefonbog eller via internettet. Være sikker på at notere de dage og timer de er åbne. Når du køber blomster i bulk i en landmands marked priser er omsætningspapirer så spørg om mængde og værdi.

•Når du dine blomster ankommer Følg instruktionerne for at holde dem friske for hændelsen. Trimme enderne og holde blomster hydreret for at holde dem ser deres bedste. Arrangere bulk købt blomster selv er en klog måde at skære en stor del af omkostningerne forbundet med at købe blomster. Holde blomsterne i et køligt område, indtil de er klar til deres display, så de forbliver levende.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com