Virksomheder, der sælger blomster for en blomst selskab

November 9

Virksomheder, der sælger blomster for en blomst selskab

Ligesom der er en fødekæde i naturen, er der en "firmakæde" i hvordan blomster er solgt. Der er virksomheder, der vokser blomster. Der er virksomheder, der importerer blomster fra hele verden. Der er virksomheder, der fungerer som leverandører, der køber blomster fra avlere. Leverandørerne sælger blomster til grossister. Grossisterne derefter sælge blomster til detailhandlere, der derefter sælger blomster, at nåde tabellerne i hjem over hele USA.

Eksportører

I mange henseender er gartneri industrien til Holland som Wall Street er i USA. Mere end 10.000 hollandske virksomheder er involveret i afskårne blomster- og potteplante forretning. Hvert år, hilser Holland besøgende fra hele verden for at drive forretning på den berømte Keukenhof. De store hollandske-baserede eksportvirksomheder omfatter Hamifleurs, Holex blomst, OZ eksporterer, og Premier & Blenheim International. Den amerikanske blomst gruppe, med kontorer i New York og Miami, import af friske afskårne blomster fra mere end 23 amter og tjenester engros og masse-trade markederne for distributører og detailhandlere.

Importører

Virksomheder importerer blomster fra hele verden. Nederlandene er verdens største eksportør af tulipanløg. Colombia er en stor eksportør til USA. I Japan, er mange blomster importeret fra Taiwan, New Zealand og Europa. Fantasy gårde skiller sig ud som en "mega" virksomhed. Selskabet ejer og driver gårdene i mere end 50 lande, herunder Colombia, Ecuador og Costa Rica, som gør det muligt at vokse, importere og distribuere blomster på tværs af USA. Fantasy har en 22.000 m² stor nedkølet facilitet i Miami, Florida. Fra denne base sender det kølebiler over hele landet til at levere blomster til engroskunder.

Engros virksomheder, distributører

I mange større byer såsom San Francisco, New York og Washington D.C., sælger virksomheder, der vokser blomster dem til virksomheder, der opererer engros blomst og distribution selskaber. Markederne er beskrevet som blomst handel "distrikter." Et sådant selskab er Delaware Valley Flora, baseret i Sewell, New Jersey, med filial steder i Connecticut, Maryland, Florida og Californien. Virksomheden sælger strengt til blomster engros virksomheder og distributører. Mange af selskaberne, der driver forretninger i blomst distrikter, hvor de til gengæld videresælge friske blomster og planter til detail Blomsterhandlere, havecentre og planteskoler.

Detailhandlere

Mange forskellige typer og størrelser af virksomheder sælger blomster på grundlag af retail. Dette kan spænde fra "big box" detailhandlere såsom Wal-Mart til lokale blomsterbutikker, lokale haven planteskoler, hardware og hjem forbedring butikker, købmandsforretninger og street-side blomst kreditorer. Disse virksomheder køber deres beholdning fra grossister og distributører. Blomsterne er typisk på forhånd og sælges i buketter.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com