Hvordan til at designe stablet sten haven vægge

November 9

Stablet sten haven vægge er let at bygge og attraktive, og kommer med den ekstra fordel af at være miljøvenlig og alle fysiske. Der er ingen rodet beton eller mørtel til at hælde, og hvis du samler sten dig selv, en stablet sten mur er gratis. Stenvægge kan gøre delelinjer mellem beplantninger, vej grænser eller selv lave støttemure, men da stenene ikke holdes sammen af enhver form for limning agenter, lidt forudseenhed og planlægning kan gå en lang vej.

Instruktioner

•Vælg placeringen af din væg. Gør opmærksom på funktioner såsom bakker, træer, eller eksisterende landskab og arkitektur, der skal medtages i din plan.

•Calculate højde og bredde på din væg. CreativeHomeOwner.com anbefaler en højde på højst 3 fødder til fritstående, mortarless vægge, og en bredde på mindst 2 fødder. Hvis din stenmur vil være en simpel haven skillevæg af 1 fod i højde, kan din base være så smalle som 8 inches. Støttemure (til understøttelse af jord, for eksempel) kræver ligeledes en bredere sidefod og en dug-out bed stabilitet.

• Indsamle stenen. Sandsten og kalksten (generelt lettest at skære) er almindeligt tilgængelige på hjem forbedring Centre og landskabspleje levering butikker (oftentimes allerede skåret flad). Hvis du samler sten lokalt, kigge efter et udvalg af flade, rektangulære figurer og mindre fill-in stykker.

•Sketch et par variationer af din væg, baseret på placering, højde, bredde og type af sten, indtil dispositionen begynder at se den måde, du ønsker.

•Mark den endelige udformning på jorden med spraymaling før du begynder fysisk konstruktion.

Tips & advarsler

  • Prøv at indarbejde eksisterende funktioner i haven i dit design. Det naturlige look af stenen vil blande pænt i skrånende bjergskråninger, for eksempel, eller prøve at planlægge din væg til at ombrydes omkring et træ eller slynge sig i en kurve på tværs af haven i stedet for en lige linje.
  • Check med din kommune, før du begynder. De fleste steder kræver ikke særlige tilladelser for tør-stacked vægge under 4 fødder.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com