Pleje af Dracaena planter

November 9

Pleje af Dracaena planter

Dracaena planter er lav vedligeholdelse potteplanter, der er kendt for deres skinnende grønt løv. Nogle almindelige sorter omfatter dracenea frangrans (majs plante), dracaena massangeana, dracaena marginata og de mere kompakte sorter som Warneckii og Janet Craig. Da dracaenas kan vokse til højder af mere end 5 fødder indendørs, kræver de en lille smule af plejemidler til at holde dem ser levende. Men alt i alt, bortset fra ugentlige vanding, de er en nem plante at tage sig af.

Lys, temperatur og vand krav

Dracaena planter er tolerante over for en lang række indendørs dyrkningsforhold. De vokser bedst i lyse, indirekte lys, men kan også håndtere svagt lys, selv om de vil vokse meget langsommere.

Dracaena er også tolerante over for en bred vifte af temperaturer og høj fugtighed. Bare sørg for at give ekstra vand, hvis det rum, hvor de findes er meget varm. Dug dem hvert par dage anbefales også at holde dem fugtige.

Nogle tegn på, at dit anlæg er eller under vandes omfatter droopiness og brune, bløde stilke. Hvis en hængende plante blade bliver gule eller stængler slår blød og grødet, er overwatering årsagen. Hængende planter, der er under vandes genoprette engang givet en god iblødsætning.

Gødning

Gødning behov for dracaena planter er også meget enkel. Anvende et vandopløseligt stueplante gødning en gang eller to gange om måneden i foråret og sommeren. Gødskning er ikke nødvendig i efterår og vinter. Hvis du bemærker vækst er ekstremt langsom, brug dit anlæg sandsynligvis en gødning boost.

Skadedyr, sygdomme og andre potentielle problemer

Selvom dracaena planter er nemme at passe, ligesom alle andre planter, kan de opleve problemer med skadedyr, sygdomme eller fra fattige dyrkningsforhold.

Hvis dit anlæg blade ser generelt usund, kunne cuplrit spider mider. Disse sugende insekter forårsage blade til at se ujævn. Hvis mider er til stede, spray anlægget med en insekticid for potteplanter, indtil alle tegn på mider er væk.

Ligeledes mealy fejl og skala kan også være problemer i draceneas, men begge er let afhjælpes ved at anvende et insektmiddel, der indeholder pyrethrin.

Hvis din plante udvikler grålig-brun områder på bladene, angiver en svamp problem, der kan blive helbredt ved faldende vand og fugtighed og stigende luftcirkulation.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com