Hvordan man laver en All-Purpose General renere med æteriske olier

November 9

Hvordan man laver en All-Purpose General renere med æteriske olier

I en verden hvor giftig giftstoffer kan påvirke dig og din familie i alle facetter af livet, er det rart at vide, at du kan få mere kontrol over sundhed og luft kvaliteten af dit eget hjem og kontor. Starte med at gøre ugiftige, behageligt duftende all-purpose renere, der er lige så effektiv som den almindelige store-købte ting. Din hjemmelavede renere er ikke kun ugiftige, det påvirker positivt humør og almene trivsel for dig og din familie. Nu er der en all-purpose renere!

Instruktioner

Hvordan man laver god-for-dig alle formål renere

•Tilføj 2 kopper hvid eddike og 1/8 kop bagepulver til en tom sprayflaske. Eddike er renere basen, for det meste består af eddikesyre, som dræber bakterier nonhazardously. Bagepulver tilføjer en harmløs men effektive grus komponent.

•Tilføj 2 kopper renset vand. Vand, der har været renset supplerer niveauet af sundhed og sikkerhed, du forsøger at oprette med din hjemmelavede produkt og sikrer dig, at ingen ukendt urenheder vil hindre den overordnede kvalitet af din slutresultatet.

•Tilføj 18 dråber tea tree 100 procent æterisk olie (eller det samme antal dråber lavendel eller citronsaft 100 procent æterisk olie). Mens alle æteriske olier har antivirale, antibakterielle og svampedræbende egenskaber, er tea tree, lavendel og citron rapporteret at være særligt effektive i rengøring og desinficering af hjemmet. Hvis det ønskes, er det endda muligt at Bland alle tre æteriske olier i en blanding. Eksperimenter med hvad er ultimative "løsning." Tea tree æterisk olie har mest desinficerende lugten, lavendel er den sødeste og citron lugter ligesom en ny skive citron. Lad din næse være dommer. Du kan ikke gå galt, og hvis du passerer grænsen på 18-drop, når blanding, der er ingen skade gjort---bare vide at du gør en stærkere renere.

•Brug din renere frit på bordplader, apparater og andre steder i hjemmet og på kontoret hvor en all-purpose renere kaldes for. Nyd din hjemmelavede produktets effektivitet, og glæde sprede duften af sundhed i hele din levende og arbejdsplads. Dine kære trivsel er alle tak skal du.

Tips & advarsler

  • Du kan gøre større mængder af renere på én gang, hvis du ønsker. Sætte den ekstra løsning i glas. Holdbarheden er to år.
  • Store-købte rengøringsmidler repræsenterer en $5 milliarder dollar en år-industri, der omfatter kemiske rengøringsmidler. Etiketterne på disse produkter advarer om, at de kemikalier, de indeholder kan være knyttet til astma, allergi og nervesystem nød. Vær omhyggelig med at læse etiketter før du køber noget, som du vil bruge i dit eget rum.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com