Borax til at slippe af lopper

November 10

Lopper kan være en større plage. Når de hitch en tur på kæledyr i indendørs rum, de har tendens til at blive hængende for længe. Loppe kontrol handler om mere end at dræbe lopper selv--det handler også om drab æggene. Selv om pet loppen medicin kan dræbe lopper på dyr, gøre de ofte meget for at reducere antallet af problemer med lopper i tæpper og møbler. Borax virker som en loppe killer ved udtørring lopper, larver og æg.

Forberede Borax behandling områderne

Før sprede nogen Borax på alle overflader, skal du rense dem. Vakuum, tørre ned og ellers rene enhver overflader, som du planlægger at behandle med Borax. Afhente noget rod, især legetøj. Afhængigt af behandlingsmetode for Borax, du bruger, kan du også skal sætte op pet porte til at forhindre pets at soignere, såsom katte, ved at indtage enhver Borax pulver, da det kan gøre kæledyr syge, hvis de indtages i store doser.

Sådan bruges Borax til at dræbe lopper

Borax kan fås på de fleste købmandsforretninger og kan findes i den samme midtergangen som vaskemidlet. Ser ikke for en kasse med Borax, der specifikt siger at dræbe lopper. Alle mærker af Borax vil gøre, som de er alle lavet af det samme--borsyre. Drys Borax på alle berørte overflader og lad det sidde natten over. Vakuum op Borax næste morgen og smide posen lager ydersiden. Gentag hver to uger.

Udendørs loppe kontrol

Hvis du ønsker at tage din loppe kontrol udenfor, skal du bruge en anden metode end for loppe kontrol indendørs. Ren Borax kan dræbe planter på samme måde som det dræber lopper, ved tørring dem. For at behandle yards og andre udendørs rum, ifølge The Daily Puppy, først slukke din sprinkleranlæg. Derefter kombinere nok af den følgende blanding til at dække din græsplæne: to dele Borax, to dele diatoméjord, og en del salt. Drys blandingen over de berørte områder. Efter et par dage, skylles området ved vanding det.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com