Hvad fjerner Permanent markør?

July 26

Hvis du har børn og permanente markører, ved du hvad en farlig kombination, to kan være. At opdage et lille barn dækket af sorte mærker, kan et hvidt tæppe med et spor af markør eller nogle nyligt tegnede illustrationer på stuevæggen synes håbløs. Heldigvis, den permanent markør er ikke så fast som det påstår at være. Med nogle skrubbe, blotting og en række uventede værktøjer, vil fjerner markøren fra en række overflader spare dig besværet og udgifterne for at erstatte de beskadigede varer.

Mr. Clean Magic viskelæder

Mange mennesker sværger ved disse billige engangs svampe. Det er ikke underligt at de kalder dem magi. Bruge dem på hårde overflader som fliser, mure og plast. Prøv ikke at bruge det på huden, da det kan være for slibende og forårsage hudirritation. Fundet på de fleste købmand og stormagasiner, er disse svampe tilgængelige fra forskellige mærker også.

Sprit

Med nogle skrubbe, kan grundlæggende sprit som regel fjerne permanent markør. Hæld nogle på et stykke køkkenrulle og begynder at skrubbe. Denne metode kan anvendes på en lang række overflader, selv hud. Bare sørg for at være blid, når gnide det på huden og sørg for at fugte bagefter, da sprit er meget tørre. Vær forsigtig hvis du bruger det på en persons ansigt, især et barn, som følsom hud kan have en dårlig reaktion på sprit.

Tandpasta

Det lader til at gnide tandpasta på de farvede område, at lade det sidde i et par minutter og derefter skrubbe det effektivt fjerner permanent markør. Bare sørg for at fjerne alle tandpasta fra området efter skrubning. Brug almindeligt hvidt tandpasta, ikke gel eller noget med en slibende kvalitet. Dette kan også bruges på huden, men kan være irriterende for følsom hud.

Olie

Olie-baserede produkter arbejder også godt til at fjerne en permanent maker pletten. Prøv at bruge solcreme, håndlotion, vegetabilsk olie eller WD-40 på pletten. Gøre en spot test først, så du ikke gør yderligere unødvendige skader på møbler eller tæpper. Dette kan fungere bedre på hårde overflader, som det kan være svært at fjerne fra tekstiler og tæpper.

Tøj

Hvis du har permanent markør pletter på tøj eller andre stof, kan det nemt fjernes i vaskemaskinen. Forskellige kommercielle Tøjvask pletten flyttefirma arbejde ofte. En anden mulighed er at Prøv iblødsætning den farvede del af stoffet i en olie-baserede renere ligesom Lestoil. Derefter sætte det i vask og kontrollere pletten. Hvis pletten er der stadig, tør ikke det. Varmen fra tørretumbleren vil besegle i pletten. I stedet, prøve en anden plet fjernelse løsning og vaske igen.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com