Sådan konverteres en bordemfang HVAC til Updraft

November 10

En HVAC-system giver varme, ventilation og air conditioning i et hus. Der er flere forskelle i typer af enheder, der anvendes til at opvarme eller afkøle luften, men alle HVAC-systemer distribuere konditioneret luft gennem et system af kanaler. De to mest almindelige typer af system er upflow og downflow. Et upflow system tager i kolde eller ubetingede luft i bunden af enheden og ekskluderer det øverst. En downflow fungerer bare omvendt. Konvertere en downflow system til en upflow kræver installation af ny enhed på en anden placering og at ændre fordelingen kanalsystem.

Instruktioner

•Installer en upflow opvarmning/køling enhed til at erstatte en downflow i et bryggers i hus eller uden en mur, hvor en Kanalen kan komme ind i huset. Sætte en upflow ovn i en central bryggers eller et stort skab med nem adgang til en kvist. Placer en enhed uden for på en betonplade, hvis det er nødvendigt; opbygge en form og hæld beton eller købe en præfabrikerede pude designet til at støtte en opvarmning/køling enhed.

•Draw en ru plantegning til at finde de eksisterende kanaler. Vis hvor de tillægger det nuværende system og hvordan de dirigeres gennem huset; en downflow enhed vil sandsynligvis være i en kvist, nær centrum af huset. Bruge de eksisterende kanalsystem, hvis det overhovedet er muligt; en upflow enhed kan distribuere konditioneret luft gennem loftet kanalerne. Vær sikker på at finde og markere tilbagevenden, normalt på et gulv i en central Hall.

•Klippe et hul i ydermuren med en gensidig så, hvis du installerer udenfor, vedhæfte plenums eller indgangspunkter for den nye enhed; du har brug for to, en strømforsyning til konditioneret luft og en tilbagevenden til samle "brugte" luft og bringe det tilbage til enheden. Køre ark metal rør fra plenum gennem væggen ind i bryggers eller andre passende plads til at oprette forbindelse til en kanal, der går til loftet.

•Seal posten omkring plenums med konkrete patch eller andet passende materiale, afhængigt af sidespor på huset. Caulk langs kanterne hvor plenum træder Parlamentet til at gøre det lufttætte. Spring dette trin, hvis du installerer enhed inde i huset.

•Klippe et hul i loftet til at køre en levering kanal fra enheden i loftet; Tilslut denne ventilationskanal til levering plenum og køre den op en mur i loftet. Fastgør den passende størrelse ventilationskanal til levering plenum med justerbar plast eller metal stropper og forsegle forbindelse med varmebestandigt tape. Sikre den lodrette kanalen til væggen studs med metal stropper omkring flexduct, naglet til studs med galvaniserede søm og en hammer.

•Tilslut upflow enhed levering kanalen til det eksisterende indre levere kanalen, normalt en vigtigste kanalen gennem midten af loftet, med grene til individuelle ventilationskanaler. Klip et stykke af flexduct med tin snips længe nok til at forbinde de to kanaler. Fastgør kanaler med metal ærmer indeni kanalsystem, sikret med justerbare stropper strammet omkring ydersiden af flexduct og forsegles med tape.

•Locate eksisterende tilbagevenden; Du kan have til at fjerne det og oprette en ny. Lukke de eksisterende retur, hvis det ikke kan bruges. Fjern filter grill og kanalsystem for den gamle enhed og lappe den væg, hvor de blev installeret. Installere en ny filter ramme og Tilslut det til at returnere klimaanlæggets eller bruge et indbygget afkast, som de fleste upflow enheder beregnet til indvendig montering i bunden.

Tips & advarsler

  • Kontakt leverandøren af det nye upflow enhed om installation før du køber for at sikre enheden er passende og kan tilsluttes eksisterende kanaler. Det dyre alternativ er at erstatte alle kanaler samt opvarmning/køling enhed.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com