Udsmykning et hvælvede væg

July 26

Udsmykning et hvælvede væg

Design Idéer

En hvælvet loft er et loft, der stiger, hvor en side er kortere end anden siden og skråninger op i et højdepunkt. Hældningen kan buet, hvælvede eller pegede. En hvælvet loft bruger ikke nødvendigvis den samme hældning som taget. I ældre huse, har de fleste lofter hvælvede lofter, at give mulighed for en plads for nogen til at stå op. I nyere boliger, har de fleste hvælvede lofter for at give rummelighed, giver værelset en lys og luftig følelse.

Beskæftiger sig med ujævn størrelse væggene på grund af hvælvede lofter kan være en udfordring for nogle mennesker. Da væggene er hverken firkantede eller rektangulære, begår oftentimes mennesker den fælles fejl af hængende flere stykker af illustrationer til følge hældning op; Dette ville dog se akavet i de fleste tilfælde, hvis det ikke gøres korrekt. Andre vælger for at forlade vægge nøgne, på grund af manglende ideer om, hvordan at dekorere dem ordentligt.

En design idé, der kommer til at tænke er at tilføje krone støbninger. Der er to måder at opnå dette; man ville være at følge hældningen og den anden er at sætte møbellister lavere fra hvor lofterne mødes væggen og tegne en lige linje, hvor lister ville gå. Dette ville give en til at hænge møbellister lavere i en straight mode, som kan også hjælpe med at undertrykke fremkomsten af de hvælvede lofter. At vælge den måde at hænge møbellister er et spørgsmål om præference; men hvis der er forhindringer til stede på væggene, såsom Vinduer, aircondition eller varme udluftninger, kan du ikke være i stand til at tilføje lister, hvis de er for tæt på loftet.

I et soveværelse, kan du drage fordel af hældningen til at oprette en sovende alkove, hvor sengen kan læne sig mod den kortere side af væggen. Sætte flere træbjælker på væggen, og derefter linje dem op ved siden af hinanden mindst to fødder fra hinanden for at give udseende af en enorm hovedgærde. Placer en seng tabel med lygte på hver side at forankre udseendet.

En anden idé er at tilføje louvered døre, gardiner eller shoji skærme omkring tre til fire fødder fra den nedre side af væggen for at skabe en meget tiltrængt lagerplads.

I et hjemmekontor, kan du guffe i en lang, smal skrivebord mod væggen, som bliver arbejdsområdet, hvor en computer og printer ville gå. Derefter hænge en opslagstavle og væg hylder i højere side af væggen. Mindre billeder og illustrationer kan pryde den kortere side af væggen. Placer en bred og høj reol på den modsatte side af væggen for at afbalancere rummet.

Maling og tekstur

Bruge væggen under det hvælvede loft som en accent væg ved at male det en anden farve til at gøre det omdrejningspunktet for rummet. Rummet bør stadig flow fasthed. Undgå at male det en anderledes og dristigere farve end resten af rummet. Dette kan gøre det se ud af sted, tørner sammen med de andre farver anvendes rundt omkring i huset. Bruge en komplementære farve i stedet for at gøre det mere behageligt for øjnene. Du kan også male lofterne en lysere nuance af farven på væggen til at gøre det mindre fremtrædende.

Brug venetiansk gips, svamp eller tør børste teknik til at give væggen mere dybde og tekstur. Male striber med vekslende farver, kan hvorvidt vandret eller lodret give væggen en moderne look.

Hængende tilbehør og illustrationer

Dekorere væggen med hvælvede lofter ved hjælp af en række spejl paneler med størrelse gradvist stigende i størrelse. Space dem jævnt og justerer dem. ved siden af hinanden. Spejl hjælper med at gøre værelse ser større og lysere. Du kan også hænge flere billeder på denne måde. Hænge et stort billedtæppe eller quilt på den højere del af væggen og placere en potteplante på gulvet foran kortere væggen for at afbalancere udseendet.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com