Ting at afværge skadedyr

November 10

Ting at afværge skadedyr

Skadedyr kommer i alle former og størrelser. Der findes mange kemiske muligheder for afværge skadedyr, men der er også mange kemikalie-fri alternativer, der er sikre for børn og kæledyr og kræver ingen personligt sikkerhedsudstyr mens bliver brugt. Om du vælger kemikalier eller naturlige skadedyrsbekæmpelse insektmidler der er mange muligheder for dig.

Haven skadedyr--Kaniner, rådyr og mere

Installere en sol eller elektrisk hegn til at holde mange fire legged haven skadedyr ud af haven. Sæt glasfiber hegnet stillinger 1 foden uden for kanten af haven. Angiv hegnspæle 3 yards fra hinanden. En streng, en enkelt elektrisk ledning på hegnspæle, 6 inches væk fra jorden. LUG i hegnet oplader. Denne højde vil zap kaniner på næsen eller hovedet og vil afvise dem. Rådyr ikke kigge eller op for at fastslå fare eller årsager til alarm. Når de er zapped i underbenet de visualisere ikke, hvad zapped dem og derfor de vil vende ryggen hegnet.

Insekter - Myrer og snudebiller

Drys cayenne peber omkring omkredsen af området hvor ant problem forekommer. Ant hill skal placeres uden for ringen af cayenne peber. Myrerne vil ikke krydse stoffer som cayenne peber fordi myrer ånde gennem deres fødder og indånde cayenne peber ikke længere sjovt for myrer, end det er for mennesker.

Anbring laurbærblade i husholdningernes beholdere af korn, mel eller tørret korn. Duften af laurbærblad er frastødende for snudebiller og vil holde dem ude af din spisekammer. Korn, selv mel, vil ikke absorbere en mængde duft fra laurbærblad.

Mange kommercielle ant lokkemad indeholder Abamectin, et kemikalie, der dræber myrer efter forbrug. Myren spiser maddingen og bærer agn tilbage til myretue eller reden og at agn fortsætter med at dræbe andre myrer. Placer agn, i hjørner og langs ant stier.

Græsplæne skadedyr--modermærker

Plante allium, mere almindeligt kendt som løg, at frastøde modermærker. Da modermærker graver sig ned under jorden er deres første kontakt med allium den løg pære, der er skarp til at muldvarpen. Mange af os ser ikke frem til at have en ranglet løg stilk vokser i vores værftet eller blomst senge, men der er mange sorter af prydplanter løg tilgængelige, at tilføjer en farverig flair til kantning eller senge.

Insekter-fluer

En stor dobbelt formål afskrækkende at fluer plantning basilikum. Dette kan være beholder plantes udendørs i et område, der er generet af fluerne, såsom et dæk eller gårdhave, eller kan være beholder plantet indendørs og placeret ved et vindue eller andre flyve-venlig indgang som en gårdhave døren. Duften fra de naturlige olier fundet i basilikum frastøder fluer. Basilikum er ofte betragtes som en vigtig urt, altså beføle omkostningsfrit at snip nogle til at lave mad med, det vil fremme vækst, som vil fremme strømmen af naturlige olier i anlægget.

En anden mulighed er at drys fyrretræ olie essensen i potpourri skåle, som pine-oil er frastødende for fluer.

Sprays

Mange sprays dræbe myrer og andre insekter på kontakt og resterende spray vil fortsætte med at dræbe i uger. Spray insekter direkte og spray ant stier og indgangspunkter.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com