Elefant Hvidløg sorter

November 10

Elefant hvidløg (Alliumampeloprasum) er udråbt som hvidløg (Allium sativum) for dem, der ikke elsker hvidløg, på grund af dens lette smag. Selvom elefant hvidløg ser, vokser og smager svarende til hvidløg, dog det, i virkeligheden, fra familien porrer (Alliumampeloprasum). I modsætning til andre porrer producerer elefant hvidløg pærer, hvilket gør dem ligne knytnæve-store hoveder af hvidløg. Trin og krav til at vokse elefant hvidløg svarer til dem, hvidløg, ikke af porrer. Selvom der er mange sorter af hvidløg, er der kun én række elefant hvidløg.

Hårde hals vs bløde hals

Hårde hals hvidløg er mere modstandsdygtige og i stand til at håndtere køligere nordlige klimaer. Denne undergruppe får sit navn fra det faktum, at hvidløg stammen hærder ved modenhed, danner en hård "hals." Blødt hals Hvidløg sorter vokse i varmere klimaer, som Californien og Georgien, og som ikke udgør en hård stilk, hvilket gør dem lettere at streng. Der er kun én række elefant hvidløg, og det danner en fast frø stilk på modenhed, i modsætning til bløde hals hvidløg typer. Selvom elefant hvidløg er ikke præcis det samme som hårde hals hvidløg, det fungerer på samme måde og kan dyrkes identisk.

Dyrkes som hvidløg

Både hvidløg og elefant hvidløg kræver væsentlige næringsstoffer i jorden. De kræver mellem 150 og 175 pounds af kvælstof per hektar, og 100-150 pounds af kalium. Hvis du ikke vokser hvidløg som acre, og er interesseret i hvordan man passer dem i dit hjem haven, du har brug for godt afdrypning jordbund med en pH-værdi mellem 6 og 7. Blot adskille nelliker og plante dem 6 til 8 inches fra hinanden, 4 til 6 inches dyb. Den bedste plantning tid er oktober, især hvis du bor i nordøst. Når foråret vækst starter, bruge en høj-kvælstof gødning hver anden uge og holde jorden fugtig, indtil løg begynder at vise.

Høst elefant hvidløg

Hvidløg og elefant hvidløg kræver mellem 180 og 210 dage at nå høsten modenhed. Når tre til fire grønne blade tilbage på stænglen, er det tid til at høste dine elefant hvidløg. Løsne jorden omkring pæren bruger en haven gaffel eller kartoffel digger. Trække op pære; Det bør være på størrelse med et softball. Ligesom med typiske Hvidløg sorter, bør elefant hvidløg sorten bundet i en mesh pose efter høst og tørret i to uger. Vælg et køligt, godt ventileret sted med skygge for tørring dem.

Spise elefant hvidløg

Hvis opbevares tørt og køligt, kan elefant hvidløg opbevares i op til otte måneder. Ønskeligt, let smag af elefant hvidløg gør det nemt at bruge i mange retter. Fed kan hakkede og tilføjet direkte til en salat til at nyde rå. Kog hakkede elefant hvidløg som du ville gøre regelmæssig hvidløg; være omhyggelig med at holde dem fra brændende i gryden til at undgå en bitter smag.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com