Hvordan man behandler din Pool uden kemikalier

November 10

Hvis du søger at undgå klor eller andre barske kemikalier i din pool, er der mange forskellige muligheder at vælge fra. Generelt, opretholdelsen af en swimmingpool med et kemikalie-fri system er ikke dyrere eller vanskeligt end ved hjælp af et system, der indeholder farlige kemikalier. Den største opgave ligger i beslutte hvilket system at bruge.

Her er en kort oversigt over for tre af de mere populære og velansete kemikalie-fri pool vedligeholdelse systemer pool ejere kan vælge.

Instruktioner

•Fjernelse klor fra din pool ved hjælp af et system som uberørt blå. Dette system anvender et system, der faktisk svarer til den måde, mange kommuner behandle deres drikkevand. Det er let at vedligeholde og dyrere ikke end at opretholde en pool med klor.

Dette system anvender seks hoveddele, der omfatter en forberedende agent, der er brugt før alle andre produkter, en forberedende agent, som hjælper med at fjerne resterne af klor, en algicide, en agent, der dræber snavs og bakterier, en agent, der forhindrer skala fra formning og en agent, der forbedrer filtreringssystemet.

Dette produkt kræver kun vedligeholdelse udføres to gange om måneden for at holde en pool ren og sanitære.

•Maintain din pool med et kemikalie-fri system som Chlor-fri. Dette system udnytter ioniserende kapsler for at holde en swimming pool, ren og rene. Denne metode er omkostningseffektive, fordi det ikke kræver ekstra VVS eller el til at fungere.

Dette system er i stand til at holde en pool rene og fri for alger og bakterier ved ionisering vand gennem deres særlige rensning metaller, at ionisere swimming pool vand som løber gennem spolerne.

Der er nogle beviser, der tyder på, at visse sundhedsmæssige betingelser kan forbedres ved at have kontakt med vand, som er ioniseret i denne proces.

•Gem din pool ren uden kemikalier ved hjælp af et system som BZT Pool og Spa-behandling. Denne metode renser bassinvandet angriber snavs, bakterier og affald og neutralisere det. Det er sikkert, kemikalie-fri, brugervenlig og omkostningseffektiv sammenlignet med andre tilsvarende systemer.

BZT selskab har specialiseret sig i at skabe rengøringsmidler, der er miljømæssigt sikre og at neutralisere bakterier og enzymer. BZT produkt hjælper stop vand ringe rundt i kanten af en pool, øger effektiviteten af filteret pool og er biologisk nedbrydeligt. BZT er sikkert for alle former for pools.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com