Sådan installeres en glidende skærm døren

November 11

En glidende skærm døren lader frisk luft uden bugs eller vragrester, og giver en flugt for rengøring og madlavning lugte. Der er mange sorter og størrelser af skydedøre skærmen tilgængelige på hjem forbedring, hardware og vinduet butikker. Installationen er nem og tager få minutter at gennemføre.

Instruktioner

Sådan installeres en glidende skærm døren

•Measure højde og bredde af de skydedøre glasdøre. Standard glasdøre er 6 fod 8 inches høj; glasdøre også kommer i 6 fod 11 inches eller 8 fod højder.

•Visit isenkræmmere, hjem forbedring leverandører og specialbutikker for vinduer og døre. Der er en bred vifte af frames, screening, rulle enheder, finish og farver. Rådføre sig med den store repræsentant vedrørende målinger og ønskede funktioner.

•Den skærm dør skal placeres uden for de glasskydedøre. Hold døren af sider af rammen med begge hænder, at holde toppen af skærmen døren parallelt med glasdøren. Placer de øverste hjul på den ydre spor af dørkarmen.

•Holde de øverste ruller mod øvre styr og skubbe døren til at trække de øverste hjul, så de nederste hjul skal angives over sporet. Omhyggeligt placere begge lavere rullerne på sporet.

•Juster rullerne hvis nødvendigt. En dør, der er for lav kan falde af sporet; Hvis det er for høj, vil døren ikke glide nemt. Glidende skærm døren rullerne er fjederbelastet, med justering skruer placeret over rattet eller inde den lodret tekstrude. Gøre uret slår med en stjerneskruetrækker til at skubbe hjulet udad og hæve døren, eller bruge uret viser at trække hjulet og lavere døren.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com