Hvordan skal du fastgøre plankeværk paneler?

November 11

Installation af premade plankeværk paneler er en af de hurtigste og nemmeste metoder til hegnet konstruktion. Premade sektionerne spare dig tid til at konstruere hegn bord ved bordet. Panelerne hegnet tillægger 4 x 4 indlæg på begge sider af hvert panel. Der er forskellige metoder til vedhæftet fil, men den nemmeste og mest populære er skrue panelerne til 4 x 4 indlæg--ved hjælp af assistent. Galvaniseret negle kan også bruges, men skruer tilbyder et stærkere hold og forhindre hegn fra sagging og løsne over tid.

Instruktioner

•Brug tape foranstaltning for foranstaltning ned fra toppen af hver 4 x 4 indlæg og gøre en mark med blyanten. Toppen af hegnet paneler vil blive linet op med dette mærke, eller som tæt på det som muligt at gøre panelet niveau.

•Hav hjælperen hold ene ende af panelet, mens du støtter anden siden. Juster øverst på panelet med mærker du har lavet på stillingerne, også at sikre at center panelet på hver post. Denne måde, hver post vil have to hegn panel ender skruet det.

•Sæt niveau på tværs af toppen af hegnet panel og kontrollere, at panelet er plan vandret. Flytte hver ende af panelet op eller ned som nødvendige for at gøre panel niveauet.

•Brug skrue pistol til at skrue panelet direkte til stillingen med udvendige skruer. Installere skruer i nærheden af toppen og bunden af panelet på begge sider af hegnet panel.

Tips & advarsler

  • Bruge plan for at sikre stillingerne er plumb i hver retning før du installerer panelerne hegnet.
  • Altid brug eksteriør-rated skruer eller galvaniseret søm, ellers din skruer vil rust. Udvendige skruer som dæk skruer er anvendelig i tan farver, hvilket gør dem blande sig med træ for en mere færdigt look.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com