Indendørs Ficus træ plante pleje

November 11

Indendørs Ficus træ plante pleje

En indendørs Ficus tree er en pryd container plante, der gør et godt job fylder et hjørne eller optage tomme vægplads, når udsmykning. At give din ficus træ masser af opmærksomhed er en af de bedste måder at yde kvalitet plante pleje til denne type af indendørs træ. Selvom du kan hæve ficus træ indendørs, være sikker på at give plads og tid til dit anlæg til at nyde solen, udendørs når vejret er passende.

Vanding

Vanding et ficus træ er afgørende for dens vækst. En nøglefaktor i vanding denne type anlæg er at kontrollere rodsystemet. Nogle gange rødderne kan fylde en gryde og vandet distribuere ikke jævnt. Hvis vandet drypper ud af puljen, der er en chance, det bare flyder over rødderne og ikke forblive i jorden for at give træet vandet det behov. Når træet ficus modtager en stor del af lys, vil det vokse en dejlig baldakin. I højvækst perioder er det bydende nødvendigt, at træet skal vandes hyppigt til opfylde vækst. Hvis du bemærker gulfarvning bladene, justere mængden af vanding. I vækst sæsoner, bør træet ficus vandes ugentligt.

Rødder

Rødderne er meget robust og stærk på en ficus træ. Rodsystemet kan hurtigt fylde en indendørs container. Kontrollere ficus træet ofte for at sikre, at der er masser af plads til rodsystemet. Ideelt set bør du plante et ficus træ i en meget stor og dyb beholder at tillade plads nok til både jord og rødder. Hvis du bemærker rødder stikker ud af drænhuller af indendørs puljen, transplantation ficus træet i en større beholder til at give mulighed for fortsat vækst.

Belysning

En stor funktion i en indendørs ficus træ er fleksibilitet for belysning. Du kan placere denne type anlæg i en lav-lys område. Men i varmt vejr gå videre og give træet nogle tiden udendørs i fuld sol. Ficus træer som varmt vejr og bør beskyttes mod fryse og forkølelse. Hvis det er ekstremt koldt udendørs, belysning bare flytte ficus træet til en solrig vindue for korte perioder til at give den rette.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com