Hvordan til at befrugte mandarin træer

November 12

Hvordan til at befrugte mandarin træer

Tangeriner, en type af mandarin orange, lys orange med let kløftede løs hud og segmenteret helt kødfulde og saftige interiør. Tangeriner trives i subtropisk klima, og mens de kan tåle nogle lys frost de udføre bedste i frostfrit himmelstrøg. De er almindeligt udbredt kommercielt og i hjemmet haver. Flere af mest forekommende almindeligt sorter i produktionen er Dancy, Clementine, Fortune, Changsha og Ponkan.

Instruktioner

•Planlæg gødning programmer for din mandarin træ tre gange hver år begynder i februar efter nye vækst har begyndt og gentaget i maj og igen i September. Gøre hver ansøgning lige i styrke og vand det i godt at sprede næringsstofferne i jorden.

•Fertilize 1-årige tangerine træer med 1 kop enten ammonium sulfat eller citrus træ gødning ligeligt fordelt over de tre fodring sessioner. Øge anvendelsen til 2 kopper for 2-årige træ og 3 kopper for en 3-årig træ.

•Når mandarin træer ældre end 4 år gamle med 1 kop af ammonium sulfat eller 1 kop af granulerede citrus træ mad for hvert år af træer alder. Derfor vil du fodre en 5-årig mandarin træ med 5 kopper af gødning fordelt mellem de tre fodring sessioner hvert år.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com