Sådan Fix have plantageejere

November 12

Plantageejere øge portabilitet og tillade dig at dyrke din favorit planter næsten overalt i dit hjem. Udsættelse for ekstreme vejrforhold og ulykker kan forårsage container haver at knække, der kræver reparation, så de fortsat holder planterne korrekt. I stedet for at kassere de planter og bruge penge på en ny, inspicere skaden og reparere den i overensstemmelse hermed. De fleste revner er let at reparere og kræver kun grundlæggende værktøjer, der gendanner plante til deres oprindelige former.

Instruktioner

Små til mellemstore revner

•Overførsel jord og planter til en midlertidig haven puljen og slange ud glaserede eller uglaserede terracotta plantageejer grundigt for at finde knæk. Tør den halvtosset sektion med en tør klud, så den er synlig.

•Pry knæk åbne med en tynd shim eller et stykke træ. Undgå at anvende så meget kraft at puljen bryder langs revnen. Lirke knæk åbne bred nok til at indsætte træ.

•Applicer et tyndt og jævnt lag af silikone caulk ned i revnen. Fjerne shim for at anvende det over hele overfladen af knæk.

•Wind en længde af haven reb, snor eller tråd omkring plantageejer, direkte over den knæk hen til holde den lukket. Knude i enderne stramt eller sno enderne af ledningen med tænger.

•Sæt planter i et beskyttet sted og lad silikone tørre efter den tid, der er angivet på etiketten retninger. Når tør, fjerne wire eller reb og skrabe væk overskydende caulk på overfladen af plantageejer, hvis nødvendigt.

Store revner

•Tag container jord og planter fra den beskadigede plantageejer og tilføje dem til en midlertidig beholder. Bor en 1/4-inch hul på hver spids af den knæk, afstand 1/2-inch apart. Bor et hul langs midten af knæk, hvis det er meget lang. Disse huller forhindre knæk fra voksende nogen større.

•Drill et hul på hver side af revnen direkte under kanten ved hjælp af lidt carbide lidt bredere end den kobbertråd, du vil bruge. Gøre begge hullerne parallelt med hinanden og plads dem 1 1/2 inches på hver side af revnen. Hvis revnen er lang, vil du nødt til at bore et ekstra par af parallelle huller langs den midterste og nederste ende.

•Sæt kobbertråd gennem hullet på tværs af knæk, udvide det over revnen og omkring omkredsen af planter så lige som muligt, før du indsætter det tilbage gennem den anden parallel hul.

•Twist begge wire tips inde plantageejer med Tang ved hjælp af konstante pres, så du ikke bryde plantageejer. Fortsætte vride ledningerne, indtil knæk er stram og ikke synligt længere. Skubbe den snoede ledning mod væggen af plantageejer og skære overskydende ud, hvis det er nødvendigt.

Tips & advarsler

  • Før ledninger et stort knæk du kan lirke det åbne og indsætte silikone caulk, der hjælper med at stabilisere det.
  • Om plantageejer er terracotta eller stentøj, bruge en murværk smule, det har carbide tip til boring af huller. Hjælpe en hjælper til at sprøjte vand på murværk borehoved, som du bore huller gennem plantageejer, fordi det fungerer bedst, når smurt.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com