Hvordan man ændre en stikkontakt fra jordet til ugrundede

November 13

Hvordan man ændre en stikkontakt fra jordet til ugrundede

Husholdningernes stikkontakter kommer i enten 15 eller 20 amp størrelser, med de fleste forretninger at have en grøn grundstødning terminal skrue på siden. Jordledningen er knyttet til denne skrue og strammet på plads. For forretninger med seks ledninger ind i boksen væg, er to jorden ledningerne fra boksen sluttet til et kort afsnit af jordledningen ved hjælp af en wire møtrik, med anden enden af afsnittet kort jorden wire tilslutning til den grønne terminal skrue. Dette kaldes gris-hale. Hvis kode tillader, er at jordledningen let fjernes fra stikkontakten.

Instruktioner

•Drej sluk til en stikkontakt, der vil blive arbejdet på ved at vende kontakten på afbryderknappen kontrollerende magt til at kredsløb. Hjemmets breakers er installeret i boksen breaker, der er placeret på en ydermur eller i kælderen. Stik en hårtørrer eller en lampe i stikkontakten og tænd apparatet. Hvis apparatet virker, er den passende breaker ikke slået fra.

•Løsn skruen på outlet's frontpladen, ved hjælp af en skruetrækker. Tag frontpladen. Løsn og fjern de skruer, der holder outlet til boksen væg, og træk forsigtigt forretningen fra boksen, ved hjælp af en skruetrækker. Løsne grønt stel terminal skruen på siden af forretningen med skruetrækkeren, og fjerne hooked slutningen af jordledning fra omkring den skrue skaft. Spænd jorden terminal skruen.

•Sæt slutningen af jordledning (for forretninger med tre ledninger) til skruen knyttet til boksen metal væg, og spænd skruen til wire. Hvis boksen har ingen skrue, Fjern ikke jordledningen fra stikkontakten. For forretninger med seks ledninger, skru wire møtrikken holder jorden ledningerne sammen, trække og fjerne den korte del af jordledning, der var knyttet til stikkontakten, og skrue wire møtrik tilbage på de to resterende jord ledning ender. Udføre denne procedure kun hvis jordledningen på den sidste udtag på kredsløb er knyttet at forretningen er jorden skrue eller væg boks skrue.

•Skub ledninger og stik tilbage i boksen, og vedhæfte outlet til boksen væg med de to skruer. Passer frontplade på forsiden af forretningen, og installere skrue for at holde den i position. Brug en skruetrækker i begge tilfælde. Drej på afbryderknappen.

Tips & advarsler

  • Gøre visse sikker at lokale elektriske bygningsreglementer tillader fjernelse af jorden ledninger fra arbejde forretninger i dit område, hvilket kan være tilfældet, hvis den sidste outlet jordledningen er tilsluttet stikkontakten jorden skrue, eller formalet skrue på sin væg boks. Men forretninger er sikrere hvis hver outlet er direkte tilsluttet en jordledning via sin terminal skrue.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com