Eksisterer sorte roser?

November 13

Sorte roser har været kram af legender i generationer. Selv om sorte roser ikke naturligt forekommende, har krydsning tilladt moderne forskere til at oprette en hybrid rose, der producerer sorte blomster.

Erstatninger

Sorte roser er ikke almindeligt tilgængelig for hjem vækst, men gartnere kan efterligne udseendet af sorte roser ved at plante et af flere racer af roser, der ligner dem. Disse stedfortræder steg buske er sådan en mørk nuance af rød, vises de sorte i de fleste belysning.

Kunstige

Mange kunstige former for sorte roser er lavet, og kan findes i håndværk eller blomst butikker, især omkring Halloween. Disse blomster kan lavet af næsten ethvert materiale---, silke, fjer og polyester er blandt de mest almindelige. Rigtige roser kan også være farvet for at forekomme sorte, og der kan købes online og i nogle blomsterbutikker.

I populærkulturen

Sorte roser er brugt symbolsk i mange bøger, film og endda røverhistorier. De repræsenterer normalt mørk magi, sorg, vrede og lejlighedsvis skønhed. Over et dusin kunstnere, herunder Trey Songz, har benyttet billeder af sorte roser i musikvideoer, albumcovers og band logoer.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com