Hvordan man kan opretholde en brolægger gårdhave

July 30

Hvordan man kan opretholde en brolægger gårdhave

Opretholde en brolægger gårdhave er faktisk meget nemmere end at fastholde et dæk, men der er stadig visse trin, du skal træffe for at sikre din terrasse forbliver i god stand. Der er visse krav til vedligeholdelse af forskellige former for terrassen asfaltudlæggere og forstå forskellen er vigtigt. Opretholde asfaltudlæggere er en let opgave, men bør ikke overses, fordi kvalitet og levetiden af din brolægger gårdhave kan lide hvis du forsømmer det.

Instruktioner

•Tag forebyggende foranstaltninger på forhånd til bedste opretholde livet af din terrasse fliser. Ofte gange ukrudt kan være en af de største problemer og ærgrelser med udlægningsmaskiner terrasser. Fastsætte en mesh weed skærmen og bruge en jord sterilizer, når man bygger en brolægger terrasser, som begge er gode måder at bekæmpe fremtidige weed problemer. Træk ukrudt eller sprøjte dem med et ukrudtsmiddel til at slippe af med dem, hvis du ikke har taget forebyggende foranstaltninger, når bygningen din brolægger gårdhave,

•Applicer en frakke af polsk eller sealer hvert tredje år eller så at mursten brolæggere at opretholde overfladestruktur, glans og farve og at forlænge levetiden på din mursten. Da mursten brolæggere, der er lavet af ler kan være tilbøjelige til at revner og chips, Erstat mursten brolæggere med disse typer af problemer, som er forholdsvis let at gøre i forhold til de fleste asfaltudlæggere. Brug en højtrykspuler hver så ofte mod pletter og snavs, der er svære at fjerne.

•Fjern alle halvtosset eller tilhugget betonfliser og erstatte dem med en anden, da fliser lavet af beton er en af de letteste former for terrassen asfaltudlæggere til at erstatte. Bruge en ukrudtsplante spray mellem revner af betonfliser, hvis du har denne type problemer. Skyl betonfliser med en slange regelmæssigt for at fjerne overflade snavs og forbedre udseendet af din asfaltudlæggere.

•Applicer en lille ukrudtsmiddel og fugemasse til at hjælpe med at opretholde natursten brolæggere, som tilbyder naturlige skønhed og er kendt for deres holdbarhed, men kan være modtagelige for ukrudt problemer samt. Anvende en frakke af polske hvert andet år eller så at bevare den skønhed og glans af natursten brolæggere. Bruge haveslange til at skylle sten terrasser samt for at holde dem rene og fri for snavs og mud, som vil forlænge deres liv. Bruge en scrub pensel eller pres skive, hvis der pletter at du har problemer med at fjerne.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com