Hvid sød Clover spiring

November 15

Hvid sød Clover spiring

Søde kløver er almindeligt anvendt som erosion kontrol og bunddække, men de har en meget invasiv art. Kløver er en bælgplante og har kvælstoffikserende kapaciteter, dermed forbedre jord til andre afgrøder. Anlægget er en toårig og blev indført til USA i 1700-tallet. Det er blevet set som en ukrudtsplante af nogle, men som en nyttig plante til foder, jordbundsforvaltning og honningbien produktion af andre. Hvid Stenkløver kræver fugtig jordbund og kølige temperaturer for spiring og er generelt seedede i det tidlige forår til at rumme disse betingelser.

Karakteristika

Hvid Stenkløver er en lavtvoksende form af kløver, der producerer en hvid blomst. Blomstrer er sød lugt og en favorit af honningbier og give deres honning en genkendelige smag. Mens teknisk en staude, hvid Stenkløver er ikke persistent og bruges som en Biennalen og tilsås årligt for at give ensartet dækning. Det gør godt i en bred vifte af jord og har ingen pH præference. Der er små, mellemliggende og store eller Ladino sorter. Den gennemsnitlige spiring tid er syv til 10 dage for hvid Stenkløver frø. Den hurtigste fremkomsten opstår når frø er plantet kun 1/2 tomme dyb.

Temperaturer

Jordtemperaturer er en vigtig komponent i frø spiring. Hvid Stenkløver spirer på mindst 41 grader Fahrenheit, men den bedste spiring opstår, når jord er 64 til 68 grader. Kombineret med Hvid Kløver kravet om fugtig jord og cool omgivelsestemperaturer, er foråret det optimale tidspunkt for spiring. Den nøjagtige dato for udsæd vil variere alt efter Hvornår hver zone sidste dato for frost forventes men inden for to uger til en måned efter jord har varmet op nok til at sikre hurtig spiring.

Brand

Brand har gavnlige virkninger på mange plantearter. White clover har invaderet græsarealer hvor brand, både menneskeskabte og naturlige, er et almindeligt fænomen. Frøene reagere positivt på scarification forårsaget af brand. Dette fremmer og fremskynder spiringen og Hvid Kløver stande er ofte en af de første planter tydeligt efter en brænde. Kontrol af foreskrevne afbrænding kræver ofte to forbrændinger. Den anden brænde sker et år efter først og ofte skal efterfølges af et andet brænde to år senere. Dette forhindrer toårige genskabe sig selv nok til at producere frø.

Hårde frø

Hvid Stenkløver er sået fra hårdt eller "live" frø. Denne frø har en uigennemtrængelig ydre belægning, der kan forhindre spiring i op til 20 år. Belægningen holder frøet fra absorbere den nødvendige vand for at fremme spiring. Købte frø er ofte mekanisk ridset eller scarified for at tynde de udvendige vægge af frø, så vandet kan komme ind. Kommercielle frøproducenter høste frø når 30 til 60 procent af den afgrøde frø bælg er brune eller sorte.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com