Den bedste måde at fjerne Pet hår fra møbler

November 15

Hvis du har en eller flere kæledyr i hjemmet, især en kat eller hund, så er du allerede kender, at pet hår synes at graviterer og holde sig til næsten alt. Din møbler er ingen undtagelse, selv om adgang af Fido eller Fluffy er forbudt. I virkeligheden, kan din pelset følgesvend være tilbøjelig til at klatre op til en snooze, mens du er optaget i et andet rum eller hjemmefra. Afhængigt af sengetøj og siddepladser, som du har, kan du bestemme den bedste måde at fjerne dyrehår fra møbler.

Bruge de rigtige værktøjer til jobbet

Forvent møbler betrukket med en robust fiber-baserede stof, som uld, at belønne dig med lange slid. Denne type stof er ikke kun en magnet for pet hår, men har tendens til at holde det fangenskab. I dette tilfælde er et godt vakuum med et håndholdt roterende børste vedhæftet din bedste ven (udover dit kæledyr, selvfølgelig). Gå over de områder, der kræver de-furring i cirkulære bevægelser i første omgang at løfte dyrehår fra den stof vævning. Følg derefter med en op og ned mønster til at opfange eventuelle strejfere.

Give din microfiber-dækket møbler børste. Den bedste måde at fjerne dyrehår fra møbler af denne type er at blot feje på tværs af materialet med en blød børste. I virkeligheden, er en baby børste ideel til dette formål. Handske-type pet hår flyttefirma der har plast børster på håndfladen også arbejde godt på denne form for stof.

Investere i en fnug rulle. Denne enkle enhed er en hurtig løsning for de tidspunkter, hvor uventet selskab ankommer og der er ingen tid at balladen over dyrehår på dine møbler. Det er også praktisk, hvis din gæst viser en derriere dækket med dyrehår, når at komme op fra sofaen til at forlade.

Greb nogle gummi. Nogle gange, er dette den bedste måde at fjerne dyrehår fra møbler, da gummi genererer statisk elektricitet, der hår ikke kan modstå. Nogle egnede redskaber omfatter gummihandsker, en sko eller tøffel med en gummisål, eller endda en oppustede ballon, der er blevet "opladet" ved at gnide en side mod materiale et par gange først.

Være hyppige opmærksom på dit sengetøj, hvis du deler din søvn plads med dit kæledyr. Langhårede racer, især kan efterlade masser af beviser for, at de var der længes efter at de har gået. Bliv ikke fristet til at tænke, du kan bare smide dit sengetøj i vaskeriet enten, da det vil sandsynligvis komme i den samme tilstand det gik i--behårede. Så miste de dyrehår fra sengetøj med en vakuum og børste udlæg før hvidvaskning af.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com