Landskab planter til det øvre Midtvesten

November 15

Landskab planter til det øvre Midtvesten

Landskabsarkitektoniske planter kan betyde en række planter, der tilføjer at det strukturelle eller æstetiske kvalitet af en anlagt område. De bruges ofte til privatlivets fred, bunddække og endda til at forhindre skader fra vind, vand og erosion. Afhængigt af regionen plantning vil forskellige planter trives mens andre vil lide. Ifølge Gartner William Hock på University of Wisconsin-Madison er det øvre Midtvesten i USA, med USDA hårdførhed zoner af 3, 4 og 5, et egnet område til en bred vifte af landskabsarkitektoniske planter.

Ohio Buckeye

Ohio buckeye (Aesculus glabra) er en mellemstore træ fælles i Upper Midwest-regionen. Den vokser langsomt og med et gennemsnit på 35 fod. Ohio buckeye trives i hårdførhed zone 3, hvilket betyder, at det kræver næringsrige, godt fugtet jord. Træet producerer gullig-grønne blomster i slutningen af foråret samt rig, orange blade i efteråret. Ohio buckeyes kræver fuld sol og gør ikke godt i bykørsel. Ohio buckeyes kan tjene som privatliv træer eller store, vidtstrakte træer på ejendommen linjer.

Douglas-fir

Selvom en indfødt i Pacific Northwest, er Douglas-fir (Pseudotsuga menziesii) en fælles stedsegrønt træ fundet i det øvre Midtvesten. Det er en medium til store træ, vokser i gennemsnit til 45 fod. Douglas-fir godt i USDA hårdførhed zone 4, der kræver en næringsrig og godt fugtet jord. Det vil trives i fuld sol og halvskygge, selv om det ikke gør godt i byerne eller vind-udsatte miljøer. Douglas-graner er bedst egnet til deling og beskyttelse af personlige oplysninger.

Stjerne Magnolia

Den stjerne magnolia (Magnolia stellata) er en stor busk, der trives i USDA hårdførhed zone 4. Den kan vokse op til 12 fod og blomstrer fine, hvide blomster i midten af foråret, som gør busken et perfekt supplement til en landskab brug for kontrast farve. Stjerne magnolia busk tåler ikke sure jord og kan tiltrække sygdom i jord med forhøjet pH-niveauer. Mens stærke vinde og tidlig frost kan skade den stjerne magnolia, er det en temmelig hårdfør plante, især når der dyrkes i et område med fuld sol.

Clematis

Skovranke (Clematis hybrider) er en hurtigt voksende blomstrende vin, hvilket gør bedst i USDA hårdførhed zoner 4 og 5. Clematis trives når jorden kan holdes kølig og fugtig, og når toppen af vinstokke kan få fuld sol, især om sommeren, når de er klar til at blomstre. Farven på blomster afhænger kultivar, selv om almindelige farver er lyserød og lilla. Når trellised, fungerer clematis vinstokke godt som en farverig blomst væg nær eller støder op til et hjem.

Engelsk vedbend

Landscapers og hjem gartnere bruger ofte engelsk vedbend (Hedera helix) som en stedsegrøn bunddække funktion i det øvre Midtvesten. Det er hurtigt voksende, har en USDA hårdførhed zone 5, og kræver fuld til delvis skygge. Engelsk vedbend er perfekt til et skovklædt eller skraverede område, som kræver beskyttelse fra solen, vind og andre barske elementer. Ligesom andre planter i regionen behov engelsk vedbend en næringsrig og godt fugtet jord til at trives.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com