Korrekte måde at folde et badehåndklæde

November 15

Fold eller roll, er det spørgsmålet. Folde et badehåndklæde er en simpel proces, men nogle mennesker har tendens til at gøre det kompliceret. De fleste hoteller fold håndklæder pænt, med kanterne gemt på bagsiden, forlader et indbydende syn for gæsten. Krydstogtskibe og eksklusive hoteller kan endda folde deres håndklæder til figurer såsom svaner. Men de fleste af os ikke har tid til at være helt så kreativ. Vi forsøger at beslutte, om vi bør Rul eller fold vores håndklæder i vores egne hjem. Her er et par tanker på folde versus rullende.

Foldning

Ordentlig folde teknikker til et badehåndklæde er enkel. Sætte ringen på en flad overflade (såsom en tabel) og fold det i halvdelen, så det er en lang rektangel. Derefter fold det på midten, således at de to korte kanter er sammen. Sørg altid for at holde kanterne selv. Derefter trefalsede håndklæde, kant ende først, efterfulgt af den foldede ende. Placer det på hylden eller wire rack med foldede kanter opad. Håndklæde nu sidder pænt på en hylde, venter på at blive brugt. Du kan stable håndklæder ved farve, størrelse eller fluffiness. Det er undertiden vanskeligt at arrangere håndklæder af størrelse, så prøv at sortere dem, så godt du kan.

Rullende

For at starte rullende, du først skal folde håndklædet i halve på langs, hvilket gør en lang rektangel. Derefter fold det på midten, således at de to korte kanter er sammen. Derefter begynde rullende, begyndende med udfoldet enderne. Den skaber et look af pænheden. Du kan stable samme farve sammen eller mix og match som du vælger. En fordel ved rullende håndklæde er at der ikke vil være nogen rynker eller folder, selv det sidder for længe. En anden fordel er, at det er normalt lettere at trække et håndklæde fra bunden af stakken, mens resten af håndklæderne forholdsvis intakt. Generelt, den nederste række af håndklæder vil indeholde mest. Hver række ovenfor vil have et håndklæde pænt monteret i slidsen mellem dem til. Håndklæder i alle forskellige størrelser kan være pænt stablet i en rullet teknik.

Håndklæder og vaskeklude

Den samme teknik kan bruges til små håndklæder og vaskeklude. En gruppe af tre rullede håndklæder i en kurv er praktisk og attraktiv for gæsterne. For ferie brug, såsom den fjerde juli, overveje en stak af tre håndklæder, en i rød, hvid og blå. Til jul, kan du bruge hvid, rød og grøn.

Folde Versus rullende

Folde eller rullende er et personligt valg, men du opfordres til at prøve hver måde at se, hvad der fungerer bedst i dit skab eller hylde. Eksperimentere med farvekombinationer og være kreativ i stabling. Placere de foretrukne håndklæder på bunden og se, hvis din familie bruger dem i en anden rækkefølge.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com