Skifer tag reparation

November 15

Skifer tag reparation

Skifer er blandt de mest holdbare tagmaterialer, ifølge hjemmesiden Ask Builder. Det er også kendt for sit brand og hagl resistente kvaliteter. Mens skifertage kan vare så længe som et århundrede, materialet har lejlighedsvis brug for reparation. Reparationsprocessen varierer afhængigt af typen problemer kræver opmærksomhed. Projektet kræver nogle særlige værktøjer som stiger eller stilladser skal lette sikre arbejdsvilkår på et tag.

Tegn på problemer

Odds er skifer på taget er gamle. Materialet blev oftest brugt i begyndelsen af 1900-tallet. Kontrollere skifer med en skruetrækker. Hvis det er blød eller flager når probed er så det ikke. Skifer i god stand er svært. Ikke sonde skifer tag flise for hårdt. Hvis det er i god stand, er det så sprødt som glas. Check for løse skifer mens inspicere flisen.

Løs negle

Undertiden skifer selv er ikke problemet. Fugt forårsager hævelse af tag bestyrelser, som kan forårsage tagdækning negle arbejde løs. Hvis kobber negle og blinkende blev brugt under installationen af skifer er problemet minimeret.

Brudt skifer

Mens meget holdbare skifer tagdækning flise gør lejlighedsvis pause. At fjerne den knækkede skifer normalt er ikke svært fordi stykker er løs. Bruge en skifer ripper krog til at fjerne de bolte, der holdt brudt skifer på plads. Erstatte den skifer sømning det er sted gennem kløften mellem det næste kursus af skifer.

Forhindre problemer med skifer tag

Skifertage skal tørre så hurtigt som muligt efter en regn begivenhed. Dette forhindrer fugt ophobning under skifer. Trim nogen træer tæt på hjemmet, så tag ikke er overdækket. Tillad sollys at tørre taget så hurtigt som muligt.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com