Aloe Aristata planter

November 15

Aloe aristata, almindeligvis kaldet fakkel plante eller blonder aloe, er en lille saftige indfødte til Sydafrika. Fakkel planter dyrkes ofte i hjemmet haver og er en populær stueplante. Fakkel planter har en særskilt, farvestrålende blomsterstand i slutningen af foråret, tiltrækker mange dyr til anlægget. Aloe aristata gør en attraktiv modellen planter og kræver lidt pleje til at trives i din hjem haven. .

Native vifte

Aloe aristata er fundet voksende i de østlige og vestlige Cape i Sydafrika. Men anlægget er indfødte til Malutis og Drakensberg bjerge i Lesotho, indlandsstat i hjertet af Sydafrika, hvor det kan findes vokser op til en højde af 7.500 fødder, ifølge University of Connecticut. Aloe aristata er en robust plante, der kan overleve kølige temperaturer som godt som varmt, solrigt betingelser i naturen.

Taksonomi

Der er over 400 arter af saftige planter i slægten aloe alle er indfødte til Afrika, ifølge University of California, Davis. Aloe aristata er en type af dværg aloe, der vokser i kompakt klumper. Det videnskabelige navn aristata betyder awned, og hedder så for lille stiv vækst vaner af de blade, der bøje indad mod midten af anlægget, ifølge Calflora. Ligesom andre sukkulenter i aloe slægten opbevare fakkel planter vand i deres fedt blade til brug i perioder med tørke.

Beskrivelse

Aloe aristata er en lille plante med en kompakt roset-lignende vækstmønster. Bladene er talrige, kort--ikke mere end 8 til 12 inches høj-- og ridged; Bladene a er ofte dækket i hvide steder. I slutningen af foråret udvikle planter en omfattende blomsterstand. En høj spike vokser op til 30 inches over anlægget og producerer flere slank blomster 1 tommer i længden; Blomsterne er røde til pink i farven og har en rørformede form.

Pleje

Aloe aristata vokser let i USDA hårdførhed zoner 9-11. Fakkel planter skal placeres i et område, hvor de modtager fuld sollys. Aloe aristata er tørke tolerant men skal vandes hyppigt gennem sommeren til at fremme sund vækst. Vand sparsomt i vinteren for at forhindre root rot problemer. Fjern blomster og blomsterspyd efter planten blomstrer i foråret. Aloe aristata er nemt overføres ved at fjerne udløbere, som anlægget producerer regelmæssigt og plante dem i en separat placering.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com