Drywall hul reparation Tips

November 16

Her er et udvalg af tips du kan finde nyttige, når reparation af huller i gips. Metoderne varierer fra små huller til større virksomheder, og vi vil udforske tips til reparation af forskellige størrelser til at hjælpe dig med at få arbejdet gjort, mens også at få et professionelt resultat uden bekostning af leje en entreprenør.

Værktøjer af handelen

De første ting du skal bruge er værktøjerne af handelen. Et godt job starter med gode redskaber. Jer vil savn en gipsvæg pan, som bruges til at blande og holde mudder; et sæt af drywall knive i forskellige størrelser; en Nøglehullet så; Razor kniv; skruer; stykke træ eller shims; drywall mudder, enten forblandet eller hurtig-indstilling; drywall bånd; sandpapir; og ganske muligvis nogle drywall afhængigt af størrelsen af hullet du reparerer.

Ved hjælp af værktøjer

Det er vigtigt altid at holde din gryde og knive ren mens du bruger dem. Tillad ikke drywall mudder til tørre i din gryde eller på dine knive, fordi de tørrede bits og stykker af mudder vil påvirke udseendet af dit arbejde ved at efterlade ridser eller riller i det reparerede område. Dette gælder især, når du bruger hurtig-indstilling mudder. Der findes fire afbindingstider for hurtig mudder; de er 5 minutter, 20 minutter, 45 minutter og 90 minutter. Vælge den der passer bedst til din reparation. Professionelle foretrækker 45 minutters mudder fordi det giver dem mere tid til at arbejde med det, og der er som regel mere end et hul til at reparere. Når mudderet begynder at blive tykkere op, det er bedst at rengøre dit pan og knive straks da jo længere mudder indstiller, jo sværere det er at rense. Dette gælder især med hensyn til mudder i drywall pan.

Reparation

Små huller kræver minimal arbejde. Ved hjælp af en mindre kniv giver de bedste resultater. Anvende mudderet i hullet og tørre det tilbage flade. Anvende mudder og gips tape hvor der er en synlig revne, og anvend derefter flere drywall mudder. Du kan være nødvendigt at lade den indstille og anvende mere mudder, hvis båndet er stadig synlige. Altid sand programrettelsen mellem frakker til at sikre en glat overflade og for de bedste resultater. Vær sikker på ikke at efterlade nogen højderygge, når du gør det. Hvis dette sker, får man sand ridge flad før maleri, eller du vil få et dårligt resultat.

Større huller kan kræve gips tape og/eller gipsvæg. Hvis hullet er større end et dørhåndtag, anbefales installere et lille stykke af drywall. Tag din Nøglehullet saw og skær omkring hullet til at gøre det firkantet. Næste skære drywall skal installeres til en størrelse kun mindre end hullet, således at det passer stramt men behøver ikke at blive tvunget. Sommetider en bandage eller stykke træ er nødvendig for at støtte den drywall, du installerer. En god metode er at skære træ længere end hullet. Indsætte træ inde i åbningen i væggen, så træet skræver hul; Fastgør det med skruer udefra gennem den eksisterende gipsvæg; derefter indsætte dit stykke af drywall og fastgøre den til træ ved hjælp af skruer. Afslutte reparation ved at anvende mudder og gips tape, som nævnt ovenfor, ikke at glemme at også gælde de skruer du har indsat i drywall mudder.

Finpudsning

Sidst men ikke mindst er at anvende tekstur til reparation. Din lokale hjem forbedring butik vil tilbyde forskellige typer af tekstur i spraydåser der passer til dine behov. Matche væg tekstur omkring din reparation det rette produkt. Et par forskellige tekstur typer er appelsinskal eller vælte. Udtynding området omkring din patch med sandpapir vil give et bedre resultat, før du anvender teksturen materiale.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com