Sådan fjernes mug fra under Toilet randen

November 16

Rengøring på toilettet er en opgave, som de fleste mennesker elsker at hade. Hvis du undgå rengøring på toilettet på en regelmæssig basis, bliver det at meget sværere når du endelig komme rundt for at det. Hvis du venter for længe, kan meldug begynde at vokse under kanten af dit toilet. Hvis dette sker, vil du ønsker at rense det så hurtigt som muligt, så det ikke spredes yderligere.

Instruktioner

Sådan fjernes mug fra under Toilet randen

•Gather dine leverancer. Kan du bære gummi eller engangs handsker til at beskytte dine hænder. Jer vil savn en meldug remover, som Tilex skimmel og meldug spray, og en svamp. Du kan købe disse forsyninger i et supermarked eller en discountbutik som Wal-Mart eller Kmart.

•Undgå at lugte. Før du bruger din meldug spray, Sørg for dit badeværelse er ordentligt udluftet. Meldug spray har en potent lugt, som du ikke ønsker at indånde for længe. Hvis du ikke har et vindue i dit badeværelse, aktivere badeværelse van til at fange eventuelle overskydende dampe. Hvis du er særligt følsomme over for stærke lugte, bære en maske over mund og næse. Sæt på handskerne, at holde din hud fra at komme i kontakt med renere.

•Aftør off overskydende snavs. Løft dit toilet rand, og bruge en våd køkkenrulle til at rense ud overskydende snavs, snavs eller hår. Smide et stykke køkkenrulle. Drej den renere spray dyse til "På" position og spray meldug remover direkte på meldug. Fortsætte indtil alle meldug er dækket af spray. Vent 5-10 minutter for at tillade Sprayen til at trænge ind meldug. Kan du sænke toilet låget at forhindre spray fra dryppende ned. Træde ud af badeværelset for at undgå at indånde dampe.

•Return på toilettet efter 5-10 minutter, og lift toilettet låget. Brug din svamp til at tørre væk renere og meldug. Hvis der er stadig meldug tilovers, Gentag processen med sprøjtning og venter på produktet til at trænge ind. Når meldug er borte, rense dit toilet som sædvanlig.

Tips & advarsler

  • For at undgå yderligere mug vækst, rense din toiletter mindst en gang om ugen.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com