Hvordan til at løsne nye PVC bolden ventiler

November 16

Hvordan til at løsne nye PVC bolden ventiler

PVC Kugleventiler er installeret i vandforsyning linjer til husholdningsbrug vandforbrug og undertiden i haven vanding systemer. Ventilen har en Fjord i hver ende for levering røret ind, og afhængig af ventilen kan cementerede at røret eller spændes på plads med nødder. Bolden selv har et hul boret gennem centrum, som når justeret med levering røret (ved at dreje ventil håndtag), giver mulighed for vand for at haste igennem hullet og tjene de vedlagte apparater. Løsne ventilen er en hurtig proces, men udskiftningen kan også være nødvendigt.

Instruktioner

•Drej vand ud på home's vigtigste afspærringsventil. Forsøg at åbne og lukke ventilen ved at dreje sin handle flere gange i hånden.

•Squirt smørende spray hvor ventil håndtag træder i ventilen, og vente 20 minutter. Forsøg på at drej ventilen igen, i hånden. Hvis det er stadig svært at slå, tryk ventilen lidt med en hammer, og placere en rørtang omkring håndtaget for at gøre det (position en klud mellem håndtaget og skruenøgle til at holde skruenøglen fra tygge op i håndtaget). Holde forsøge at dreje håndtaget og slukker for et par minutter.

•Drej vandet igen hvis ventilen løsner og holde dreje ventilen indtil dens løshed når frem til et acceptabelt niveau. Men hvis ventil håndtag nægter at rokke sig, det skal udskiftes.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com