Sådan facet skære Molding

November 17

Sådan facet skære Molding

Molding såsom sokler og kroneformen er sammen på hjørnerne til at skabe en problemfri udseende. Et installationsprogram vil skære støbning i en skrå vinkel og derefter foretage en coping skære langs form af design at gøre leddene passer nøjagtigt. Den indledende facet er skåret i en 45 graders vinkel ved hjælp af en miter box. Brug de samme værktøjer som professionel trim tømrere installere støbning med problemfri leddene.

Instruktioner

•Measure længden af støbning skulle opfylde endnu en brik i et hjørne. Første længden af støbning er normalt installeret i en indvendig hjørne uden nogen forme. 90 graders vinkel på kanten af stykket er simpel butted mod hjørnet. Det stykke, der opfylder det skal udformes for en joint.

•Mark den målte længde med en blyant på den nederste kant af støbning. Crown molding er skåret hovedet med de mindre kant øverst.

Uddelingen en miter box til et arbejdsbord med en skruestik eller C-clamp. Placer støbning i en miter box med ufærdige mod ryggen hegnet og den lille nederste kant opad.

•Line op blyant mærket med 45 graders vinkel slot i hegnet, der placerer saven i en vinkel til at skære mere ned af ryggen end forreste færdig side. Den færdige side skal bevare den målte længde.

•Tag på sikkerhedsbriller eller beskyttelsesbriller. Glide bladet af en backsaw ind i slidsen med tænderne ned. Line bladet op med blyant mark og holde molding fast med den frie hånd. Løft håndtaget af backsaw til at oprette en skæring vinkel. Tegne saven dig selv langsomt at starte snit, så magert på saven når du skubber nedad for at gøre resten af snittet. Så langsomt som cut lakflader for at undgå opsplitning.

Tips & advarsler

  • Bruge en coping så at følge omridset af designet på baseboards eller krone støbning. Skær langs konturen på den skrå kant og kontrollere fit mod den installerede stykke i hjørnet.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com