Typiske opbevaring Tank Installation

November 17

En opbevaring tank bruges til at fastholde vand til passende behandling, ofte brug af klor eller lignende stoffer til at rense vandet. Opbevaring tanks bruges i en række scenarier, herunder bolig, erhverv og industri. Selv om der er en række forskellige modeller, er der nogle generelle retningslinjer om, hvordan du installerer en typisk opbevaring tank.

Sikkerhedsforanstaltninger

Læs altid vejledningen før du starter installationen. Aldrig installere tanken på en placering, hvor det, eller nogen form for tilsluttet VVS, kunne potentielt fryser. Altid installere en pres begrænse enhed eller en overtryksventil. Dette er ikke kun at opfylde sikkerhedskrav, men at sikre garantier forbliver gyldig, fordi de er ofte kasseres hvis disse ekstra enheder ikke er tilføjet. Ikke isolere overtryksventil fra tank med en kontraventil. Indstille det, så driftstryk aldrig går over den maksimale sats. Sikre at overtryksventil er den korrekte størrelse til tanken og lindrer nok strøm til den maksimale sats ikke overskrides.

Sæt injektor port, når du bruger en pumpe med en air injektor. Overholde den maksimale driftstryk og temperatur, der er placeret på advarselsmærkat placeret på siden af beholderen.

Første trin

Gå til din elektriske kontrolboks og slå el til pumpen. Fjerne den gamle tank efter dræning og depressurizing det. Inspicere tank for eventuelle skader, når det er blevet fjernet fra emballagen. Sted tank lodret på en stabil og plan overflade. Hvis tanken er ben, fast vedhæfte hvert ben på gulvet. De anbefalede typer af gulve omfatter konkrete baser eller puder.

Forbindelser

Tage vandforsyningen linje og slutte det til den nederste rør forlængelse eller decharge albue. Forsegle forbindelse med Teflon tape. Gør ikke noget andet at forsegle forbindelsen. Forbind VVS-linjer med flex stik. Hvis du sveden fittings, ikke Tillad tanken at varme op. Støtte outlet rør og enhver VVS, der er forbundet, så vægten ikke udelukkende hvile på decharge albue. Anvende pres på systemet og tjekke det hele system for utætheder. Inspicere opbevaring tank og forbindelser til at sikre, at de overholder alle lokale koder og regler. Flere tanke kan være installeret på den samme linje, der løber fra pumpen på separate ventiler. Disse er alle forbundet på samme måde og forseglet med Teflon tape.

Tænd for systemet til at lade vandet ind i tanken. Dette vil skubbe ud luft gennem ventilen, men når luften stopper, lukke systemet ned. Tilføje luft gennem snifter ventilen, hvis nødvendigt for at udligne trykket. Slå systemet til igen for at kontrollere hvert forbindelse, når du er færdig med at sikre, at de alle er tilsluttet korrekt, og at der ingen lækager. Foretage justeringer for straks at reparere eventuelle lækager.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com