Sådan Baby Poof mod damp varmeapparater

November 17

Sådan Baby Poof mod damp varmeapparater

Nye og vordende forældre tilbringe timer baby-proofing hjemmet, fra specialiserede toiletsæde og outlet dækker at skuffe klinker og trappe baby låger. Et sted, der ofte overses er damp varmer eller køler. I de koldere vintermåneder kan køleren køre varmt nok til at give nogen steder fra en mindre irritation til en alvorlig forbrænding på en baby eller buksetrolds sarte hud. Beskytte dit barn fra en boo-boo af baby-proofing din damp radiator.

Instruktioner

•Installer en radiator dække over enheden. Disse trækasser, tilgængelig på hardware og hjem forbedring butikker, holde små fingre væk fra radiatoren samtidig selv varme distribution

•Installer en hearth baby gate omkring radiatoren. Vælg en model, der justerer til uregelmæssige former og er udstyret med en dør til at give nem adgang for voksne.

•Arrange møbler foran køleren. Angiv stykke mindst tre til fire tommer foran damp varmer at holde nysgerrige børn væk samtidig med at varmen kan cirkulere i hele rummet.

•Teach ældre børn til at holde sig væk fra radiatoren. Når barnet er ældre end 2, er gamle nok til at lære radiatoren er varm og konsekvenserne af at røre dets overflade.

Tips & advarsler

  • Undgå at placere barnets legetøj eller andre lokkende objekter, herunder hundens seng eller tv, i nærheden af radiatoren. I stedet oprette et legetøj område væk fra radiatoren at distrahere barnet fra at spille i nærheden af damp varmelegeme.
  • Fjern den eksisterende maling og genfremstille en radiator ældre end 1978, hvilket er før den føderale regering forbudt brugen af bly i maling produktion. Kontakt en professionel inspektør eller certificeret risiko vurderingsmand for at teste male før malerarbejde radiatoren. Kontakt en professionel entreprenør for at fjerne den blyholdige radiator maling eller forsegle værelse med plast tarps, cover eller flytte alle møbler og slid beskyttende tøj og en HEPA eller high efficiency partikler air, respirator, når du fjerner den blyholdige maling selv.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com