Tips om pleje af laminatgulve

November 17

Laminat gulve er en hård slidstærkt gulv der dækker der låner en smuk træ look til dit hjem uden besvær skulle passe reelle trægulve. I modsætning til ægte træ gulve, som kræver voksning for at opretholde deres skinnende udseende, er laminatgulve nem at pleje med ingen voksning involveret. Med ordentlig pleje, vil laminatgulve se godt ud i år.

Rengøring

Holde din laminatgulve ren er så simpelt som fejning, støvsugning og gulvvask med jævne mellemrum. Gulve bør fejes flere gange om ugen eller dagligt, hvis trafikken på dine gulve er tung. Dette holder snavs og andet snavs fra ridse gulve og forlader en kedeligt udseende. Bruge en regelmæssig majs kost eller et kommercielt produkt ved hjælp af tørre klude til at vælge op snavs. Et alternativ er at støvsuge gulvet ved hjælp af en hårdttræ gulvet indstilling eller en blød børste vedhæftet fil.

Gulvvask gulve, når en uge eller mere gør etagerne ser nye og skinnende. Bruge et produkt specielt til laminatgulve. Spray på en blød klud eller tør moppe og derefter spredes over gulvet. MOP i retning af gulvbrædder at undgå striber. Følg producentens garanti pleje instruktioner omhyggeligt, når du bruger produkter anbefales til din type af gulve.

Beskytte

De fleste laminatgulve har en beskyttende belægning til at forlænge levetiden på gulvet og gøre voksning unødvendige. Denne belægning beskytter dog ikke gulvet i fra skrabning af møbler eller snavs på sko. så det er stadig vigtigt at tage forholdsregler til at forlænge levetiden på dine gulve.

Har et "ingen sko" regel derhjemme og anvende filt underlag til møbler, der hvile på gulvet for at forhindre ridser. Tæpper i stærkt trafikerede områder holde gulvet i at udvikle slidte områder og holde snavs fra spores i. Aftørring op spild straks forhindrer farvning eller lækage i hele gulvbrædder.

Forsigtighed

Der er nogle ting, som kan forårsage skade og gulvet bliver slidt hurtigere. Brug aldrig en sjaskvåd moppe og beskytte gulvbelægning omkring dræn eller badekar. Vand kan sive ind i gulvet, forårsager boards til warp og løsne gulv leddene. Brug ikke regelmæssig sæbe, slibende rengøringsmidler, voks eller acryl gulv finish. Ikke træk møbler og apparater langs gulvet hvis flytning. Læg tæpper eller håndklæder under at beskytte gulvet.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com