Hvordan til at plante en tomat i strå

November 17

Hvordan til at plante en tomat i strå

Halmballe havearbejde kan være en effektiv måde at dyrke mange planter. Planterne gøre godt med halm som en vækstmedium, og du kan sætte en halmballe i mange steder hvor traditionelle haver ville tage for meget plads. Selvom store planter ikke står op lige, tomater godt i halmballer, og selv synes har brug for mindre vand end hvis de dyrkes i traditionelle jord. De vine og krybe over kanterne af hø baller.

Instruktioner

•Indstil dit halm balle, hvor du ønsker din tomatplante. Orientere det således at stilke af strå peger op og ned i stedet for side til side.

•Kapacitet halmen Balle og lad det sidde i mindst syv dage. Dette starter komposteringsproces for halmen, og under Syvdagesslaget, ballen varmer op internt. Varmen kan tilberede en tomatplante, så vente de fuld syv dage. Brug et termometer til at kontrollere den halmballe indre temperatur er lavere end 100 grader Fahrenheit.

•Spread 2 1/2 pounds af 5 dele kvælstof, 10 dele fosfor, 10 dele kalium gødning over toppen af den halmballe. Lad temperaturen falde under 100 grader igen. Brug ikke for meget kvælstof, eller tomatplanter vokser med masser af blade og ikke megen frugt.

•Plant seks tomatplanter jævnt i hele den halmballe. Bruge en murske at presse halmen apart og placere en transplantation tomatplante i hullet. Træk murske tilbage ud. Sørg for at du luge nogen korn eller græs planter, der har spiret fra ballen.

•Kapacitet din tomat planter regelmæssigt. De kan kræve mere eller mindre vand end de gør i haven, afhængigt af hvor meget fugtighed halmen bevarer.

Tips & advarsler

  • Brug halm og ikke hø baller, fordi selvom du måske få et par omstrejfende korn frø, der spirer i halm, hø har mange flere græsfrø til at luge.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com