Sådan holder vaskebjørne ud af din værftet

November 17

Sådan holder vaskebjørne ud af din værftet

Det er mindst sige vaskebjørne er irriterende smådyr, meget distroyful og kan være en trussel. De rode gennem skrald og skære igennem tynde ledninger med deres tænder og gøre noget forfærdeligt rod. Ønsket er at holde alle vaskebjørne ud af din værftet.

Instruktioner

•For at holde vaskebjørne ud af din værftet, den første ting at gøre, er at fjerne alle skrald og placeringer uden for deres rækkevidde, sikre dækslerne fordi for anden grund synes de at være i stand til at fjerne låg. Rydde op i alle fødevarer, der måske tilbage på jorden så ikke at opmuntre dem i din værftet.

•Hold garage lås og et skur, der er åben. Vaskebjørne er berømt for at finde varme rum til at gøre en rede til at få deres børn. Det vil ikke være let at slippe af med dem når det sker. Holde kompost beens sikre, fordi dette ene sted Nyd scrounging gennem.Sikre alle hønsene og små dyr som kaniner osv. Vaskebjørne elsker dem som måltider.Hvis du har en hund eller kat holde dem væk fra vaskebjørne, da de vil gøre usandsynligt ting til dem. Det bedste er at holde dem ude af din værftet.

Forpakket benmel og cayanne peber drys i ar, der vil tiltrække dem så nær skraldespande og lossepladser, nær hønsehuse og visse vegetabilske planter. Hvis dit spørgsmål er stadig sådan holder vaskebjørne ud af du værftet? Så er du nødt til at få en vaskebjørn fælde, der fungerer effektivt, når fanget opkald humane society og de vil tage vaskebjørn væk


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com