Hvordan man Refinish & pleje af granitbordplader

November 18

Granitbordplader er meget populært og holdbart. Men hvis dit bordplader udholde almindelig slid og ælde, der vil være behov for at erstatte dem eller refinish. Lakering granit er mere overkommelige end at erstatte den. Lakering af granit vil ikke kun gendanne sin skønhed, men tilføje levetid til køkkenbordet. For at bevare sin glans, rengøring granit bordplade på en regelmæssig basis er et must og spild skal fjernes straks.

Instruktioner

•Rengør udslip med mild sæbevand ved hjælp af blødt køkkenrulle eller en svamp. Du kan også bruge fosfatfri flydende opvaskemiddel. Nogle udslip kræver stærkere rengøringsmidler, men det er bedst at bruge all-naturlige rengøring løsninger på køkkenbordet (f.eks citronsaft, eddike og vand). Disse agenter rense disken korrekt uden at udsætte dig for skrappe kemikalier.

•Få revner med det rigtige materiale. Små revner kan fyldes med epoxy og jorden op chips af granit. Men hvis revner er for stor, så det hele stykke skal udskiftes. Fyldet skal matche farven på køkkenbordet.

•Refinish granit bordplade ved hjælp af et hårdt, slidstærkt akryl belægning. Det er nemmest at anvende belægning med en fnugfri klud. Sørg for at købe nok belægning for størrelsen af køkkenbordet.

•Efter anvender den første frakke af akryl, lad det tørre i cirka en time. Når det er tørt nok, anvende en anden frakke. Hvert mærke og køkkenbordet størrelse kan kræve forskellige tørretider, så give mulighed for tørring tid ifølge producentens anvisninger.

•Aftør køkkenbordet med en blød, ikke-slibende klud til at bringe ud glans. Sørg for, at området er tør at forhindre ridser eller knække den nyligt anvendt akryl belægning.

Tips & advarsler

  • Bruge fugemasse på køkken bordplade hvert andet år at beskytte overfladen og bevare sin glans.
  • Brug aldrig skrappe kemikalier på granit bordplade. Disse kemikalier vil nedbryde egenskaber i granit og øger behovet for hyppige reparationer.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com