Sådan Care for en venskab plante

November 18

Sådan Care for en venskab plante

Intet blødgør og lyser en hjem mere end en saftig stueplante, især en præsenteret som et hus-opvarmning gave fra en ven. Pilea involucrata er en tropisk urt med pjusket runde blade på sprællende stængler, der almindeligvis kaldes anlægget venskab. Give det fugtige, godt afdrypning pottemuld. Placere den i lyse, indirekte lys, høj luftfugtighed og varme temperaturer ud af kladder til at sikre en sund og attraktiv plante.

Instruktioner

•Grow i en tørv-baserede pottemuld mix eller ler i en beholder med drænhuller. Ikke plante det i muld som vil kompakt og hærde.

•Sæt venskab plante i et smukt oplyste vindue, 3 til 5 fødder fra en rude, således at ingen direkte sollys når løvet. I den nordlige halvkugle, undgå et nordvendt vindue som lyset er for svagt, især om vinteren.

•Kapacitet plante en gang pr. fem til 10 dage generelt altid føle jordoverflade med fingerspidsen til sikre jordbunden er lidt tør før tilsætning af vand. Hvis jordpartikler ikke holde til din fingerspids eller jorden ser ud og føles våd, må ikke tilsættes vand. Sent efterår og vinter, reducere vanding yderligere, således at det er vandes en gang pr. 10 til 15 dage.

•Drej container 90 grader hver vanding således at planten vokser jævnt og får rigelig indirekte lys på alle sider.

•Pinch stilk tips i foråret og sommeren efter behov for at forkorte længden af de vidtstrakte eller hængende stængler af dit venskab anlæg. Brug saks til at gøre cut, eller en knivspids med dine negle. Gøre knibe 1/4-inch over en hvirvel af blade og lad nye sidegrene spire fra dette område.

•Fertilize anlæg med en all-purpose stueplante gødning efter produkt retninger. Kornede pellets kan spredt på toppen af jordoverfladen, i slutningen af vinteren og om sommeren. Flydende fodringer er bedst gøres fra forår til tidligt efterår med en dosis på 1/2 styrken rådgivet på produktets etikette.

Tips & advarsler

  • Øge omgivende luftfugtighed ved hvile plantens pot på toppen af en bakke med småsten fyldt med vand. Dug også hjælper, men er mere besværlig.
  • Mange andre potteplanter er almindeligvis kaldet "venskab plante," også. Forskning på internettet for at bekræfte identiteten af dit venskab anlæg som værende Pilea involucrata med en billedsøgning. Andre venskab plante identiteter omfatter: comosus nutans, Kalanchoe gastonis-bonnieri og Crassula arborescens.
  • Venskab plante er ikke tolerant over for frost. I virkeligheden, for bedste fastholdelse af løv, ikke udsætte det for temperaturer under 40-45 grader Fahrenheit, selv i udendørs subtropisk klima.
  • Ikke sætte anlægget i en placering, hvor tørring opvarmning eller afkøling vent air vil direkte kaskade af løv. Dette vil forårsage blad bruning og dæmme op for die-back.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com