Hvordan man Wire en lyskontakt til en stikkontakt

November 18

Med nogle basale værktøjer, kan du let tilslutte et strømstik til en lyskontakt ved at følge nedenstående trin. Du vil også lære hvad man skal kigge efter, når shopping for sporskifter og beholdere.

Instruktioner

Instruktioner

•Ansigt til tjenesten panel og slukke for strømmen til kredsløbet vil du arbejder på. Gå til den elektriske boks, hvor du vil installere switch og kontrollere indgående kabel med din spænding tester.

•Der er to skruer på en enpolet lyskontakt, og det er ligegyldigt hvilken ledning er forbundet til hvilke skrue. Brug din tænger og skruetrækker til at forbinde den hot sorte ledning fra panelet service til top skruen, og den sorte ledning fra stikkontakten til den nederste skrue. Husk, er "på" og ned er "slukket."

•Brug din tænger til at splejse den hvide ledning fra tjenesten panel til den hvide ledning fra stikkontakten. Skåret et lille stykke af nøgne ledning og tillægger grønt stel skruen på switchen. Splejse anden enden med jorden ledningerne fra panelet service og stikkontakten. Skrue isoleret ledning stik på de to splejset forbindelser--bør der ikke eksponerede nøgne wire-- og skubbe ledningerne i boksen. Jorden ledninger går først, efterfulgt af de neutrale hvide ledninger og de sorte ledninger sidst. Bruge de medfølgende skruer til at fastgøre switch til boksen væg.

•En duplex outlet beholderen vil have to guld eller messing skruer på den varme side og to sølv skruer på den neutrale side, sammen med en grøn skrue til jorden. På den varme side er der en fane, der forbinder de to skruer. Bryde denne fane, hvis du ønsker kun en stikkontakt til at skiftes og den anden til at bo permanent hot.

•Brug din tænger og skruetrækker til at forbinde sort ledning til en guld skrue, den hvide ledning til en sølv skrue og den nøgne jord på grønne skrue. Skub ledninger ind i boksen og fastgør outlet til boksen med jordforbindelse pin på toppen. Hvis stikkontakten er vandrette, bør den brede neutral slot på toppen. Dette vil hjælpe med at forhindre en kort opstår hvis nogle metalgenstand skulle ske til at falde på et stik og skubbe det delvis ud af stikkontakten.

Tips & advarsler

  • Når shopping for sporskifter og forretninger, kun købe tunge nominel afsætningsmuligheder og kommercielle-grade switche.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com