Hvordan til at gøre en blåbær busk trives

November 18

Friske blåbær fra dine egne planter kan give din familie med en tilbagevendende levering af frugt til at spise rå eller bagning i hele vækstsæsonen. Som med mange frugter producere planter, er den måde at gøre en blåbær busk trives med tilstrækkelig beskæring og befrugtende. Når du er begyndt at vedligeholde dine planter for optimal vækst og frugtproduktion, vende processen i en årlig rutine for år efter år af høsten.

Instruktioner

•Anvend en kultivator i foråret når knopper vises rundt i bunden af dit anlæg til at trække væk en eksisterende barkflis eller snavs, der dækker jorden. Løsn det øverste tomme af jord for 15 til 18 inches omkring din blåbær base.

•Spread 1 oz. gødning granulat over den løs jord for hvert år i alder dine blåbær plante er. Blande granulat med jorden bruger fræseren. Tilføj 2 til 3 inches dyb lag af pine muld over den løs jord.

•Gentag trække væk barkflis, sprede gødning granulat og inddrive med barkflis seks uger senere. For planter seks år eller ældre, brug ikke mere end 6 oz. granulat hver gang. Gentag denne proces, en til tre gange årligt i foråret, at holde blåbær planter fodret.

•Prune din blåbær planter fra januar til marts når planten er hvilende. Klip lager vækst, der droops til jorden når bær er fuld, beskadiget eller misdannede grene, korte stilke, der presser fra jorden nær bunden af dit anlæg og gamle grene, der ikke producerer mange bær. Skæres ved at spore hver gren tilbage til hvor det gafler fra en sund del af anlægget. Gøre cut parallelt med sunde gren og ½ tomme ud fra det.

Tips & advarsler

  • Altid være sikker på dine blåbær planter får vand nok til at optage næringsstoffer fra jorden og producere fuld, saftige frugter.
  • Husk på at når du beskære, målet bør altid være at fjerne døde eller ikke-produktiv vækst og tillader sollys at nå midten af planten.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com