Hvorfor skorstene sved?

November 18

Hvorfor skorstene sved?

Traditionelle murværk skorstene er bygget af betonblokke, sten eller mursten. Factory-bygget skorstene er fremstillet af metal og andre materialer, der er fremstillet og samlet på stedet. En skorsten formål er at overføre gasser og røg fra en brændeovn eller pejs i atmosfæren uden for dit hjem, mens du samtidig trække luft til forbrænding i apparatet. Hvis den skorsten apparater er defekte, beskadigede eller gamle, kan det skabe kondens, forårsager skorsten til at svede.

Ventilation

Forkert skorsten flue ventilation kan resultere i kondensvand. Røgrør er den lodrette gange ligger inde i en skorsten. Varm luft stiger hele tiden i et velventileret flue, at holde skorstenen tør. Men, hvis skorstenen eller pejs er forseglet, fugt niveauer kan stige hurtigt. At holde ventilation til alle skorsten, røgrør åbne og klare, selv i dem, der ikke er i brug, kan hjælpe med at forebygge dannelsen af kondens.

Brændstof

Vanddamp er produceret af den brændende brændstof i en pejs eller brændeovn. Hvis en flue er meget bred, høj eller usædvanligt koldt, kan gasser rejse op ad skorstenen cool til det punkt, hvor fugt vapor kondenserer på flue. Våd brændstoffer, såsom frisk skåret træ, er særligt modtagelige for forårsager fugt kondens. Skorstensforinger kan tilføje isolering til flue og reducere dens areal. Terra-cotta, rustfrit stål og aluminium er et par af de tilgængelige Skorstensforinger.

Inspektion

Ansætte en certificeret skorsten professionel til at inspicere din skorsten til abnormiteter. Tjek skorstenen professional referencer og bevis for forsikringsdækning før ansætte ham. Han kan inspicere din skorsten for utætheder, revner, forværring og andre spørgsmål, der kan have en sammenhæng til overdreven kondensvand i din skorsten. Skorstensforinger, der er beskadiget eller mangler kan også resultere i indvendige henfald af skorstenen.

Regn

Regn kan forårsage fugt i skorstenen ved løb ned gennem skorstenen flue og ind i bygningen. Fugten kan sive ind i nærheden af defekte inddækninger, der er mellem skorstenen og tag; eller gennem væggen af skorsten stack, som kan vises som kondens. Installere en passende cap på toppen af skorstenen kan afhjælpe dette problem.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com