Året rundt træer eller buske for et privatliv hegn

November 18

Året rundt træer eller buske for et privatliv hegn

Privacy træer kommer i mange forskellige størrelser, former og farver, men hvis plantning for året rundt privatliv, evergreens er normalt den bedste løsning. Stedsegrønne træer er bare, at – altid grønne og typisk vokser ret tyk, skaber en perfekt vind pause og privatliv barriere. Hurtigt voksende sorter beskyttelse af personlige oplysninger inden for kun et par år og mange af dem er let at vokse med lidt, hvis nogen, bistand fra boligejer.

Thuja grønne gigant

Dette er en meget hurtigt voksende evergreen, der vokser ca 3-5 fødder hvert år efter sine rødder blive etableret i en placering. Træet er enkel at vokse og giver en tyk væg af løv, når flere træer er plantet tæt sammen. Disse træer er tolerante over for tørke, modstandsdygtige over for sygdomme og skadedyr og tilpasse sig nemt til forskellige steder. Green Giants behøver ikke at blive beskåret og bo nogenlunde uforanderlig i deres form. Plantet 5 til 6 fod fra hinanden, vokse de hurtigt ind i en tæt mur af træer. Disse er hybrid træer og kan kun være plantet af rode en gren. Som med alle stedsegrønne træer, forbliver Thuja grønne året rundt. Green Giants har også en bonus træk: de afgiver en dejlig aroma, der gør dem meget populære hos boligejere.

Nellie Stevens Holly

Disse træer er plantet 5 til 6 fødder fra hinanden og vokse ind i en tyk, grøn mur. De vokser hurtigt med en sats på omkring 3 fødder hvert år og kræver ikke en masse pleje for at trives. I virkeligheden, de kan temmelig meget fast i jorden og glemt, da de er ekstremt hårdføre. Om vinteren dyrker de røde bær, som kontrast pænt med de grønne blade og er meget attraktive for vilde fugle og egern. Disse træer bo grønt året rundt og vokse lige så godt i skyggen, som de gør i fuld sol. Den naturlige form af disse holly træer er en tyk pyramide, der strækker sig fra 15 til 25 fod høje, men de kan trimmes i andre figurer og holdt korte, hvis det ønskes.

Leyland cypresser

Disse træer er de mest elsket af alle personlige oplysninger træer som de vokser hurtigt med en hastighed på 3 til 5 fod om året, er tørke tolerant og har nåle, der er blød at røre ved. De forbliver grønne året rundt og tilpasse sig nemt til forskellige typer af jord herunder sand og ler. For at vokse Leyland som privatliv træer, de skal plantes 6 fod fra hinanden og kræver ikke trimning til at vokse ind i en naturlig pyramideform. Leyland vokse bedste og stærkeste når rodklumpen er overladt intakt under omplantning.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com