Hvordan man kan organisere en systue

November 18

Vide, hvordan man syr er en stor dygtighed, der kommer i handy rundt i huset. At være i stand til at designe og lave dine egne sengelinned, åbner slipcovers og forhæng op for farvevalg og typografier, der ikke er tilgængelige i deres pre-made modstykker. Men det er frustrerende at forsøge at være kreativ, hvis du ikke kan finde noget i dit space, så tage disse tips til at organisere dine systue.

Instruktioner

•Kontrollér god brug af din vægplads. Det første skridt til at organisere din syning værelse er ikke fokusere hele deres opmærksomhed på bordet. Vedhæfte den største bulletin board du kan finde til rådighed vægplads, så du kan fastgøre op mønstre du skal bruge, stof farveprøver, målinger, shopping lister og en kalender.

•Vælge et skærebord, der er den rigtige højde. Da du afsætter en hel plads til dine syprojekter, giver det kun mening at investere lidt tid og penge til at shoppe for en stor skærebord at spare på backaches. Afhængig af din højde være en syning tabel mellem 36 og 40 inches høj.

•Dedicate et hjørne af lokalet til form. En kjole form, dvs. Hvis du er seriøs nok til at have en systue, kommer du skal have din kjole form handy. Sætte det ud af vejen i et hjørne, men stadig tæt nok til at få adgang, når du har brug for det.

Forpakket en ny eller brugt reol, der passer til dit værelse. En reol er en fremragende løsning til organisationen problemer i din systue. Ikke alene kan du gemme din syning bøger og magasiner, men med et par kurve, kan du stash dine stofprøver, mønstre og sakse ud af den måde, men nemt tilgængeligt.

•Splurge på plastic containere af forskellig størrelse. Klar plast beholdere er en fantastisk løsning til at organisere tråd, knapper, nåle, sakse, farveprøver, mønstre og andre små genstande, der får scrambled nemt. Du kan se gennem plast til nemt at finde dine leverancer og pænt kan stable containere på hylderne.

•Installer en L-formet arbejdsoverflade. For at gøre mest muligt ud af pladsen i dit værelse, undersøge dine muligheder for en L-formet arbejdsoverflade hvor du kan sy, pin og tryk på. Dette vil give dig den mest tilgængelige arbejdsplads, og du kan have kabinetter installeret under disken til opbevaring.

•Tag fordel af skabsplads. Hvis din syning værelse sker for at være en ekstra soveværelse, kan du gøre stor brug af skabet ved hængende tekstiler på bøjler og gemme dem ude af syne og ude af vejen. Denne lagringsmetode gør det også nemt at gennemse dine stof valg.

Tips & advarsler

  • Hvis du er at organisere en systue på et budget, skal du bruge opbevaringsløsninger du allerede rundt i huset som en gammel kuffert, papkasser eller plast mad containere.
  • Når planlægning din syning værelse, så ikke Glem at tænke over din belysning optioner og give nok og ret slags belysning til dine projekter.
  • For at gøre yderligere brug af din vægplads, installere hylder, der kan holde din opbevaringsbeholdere.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com