Massachusetts Swimming Pool hegn lov

November 18

Omkring en tredjedel af alle børn i alderen 1-4, der dør ved et uheld hvert år er ofre for drukning. De fleste af dødsfaldene sker i swimming pools og ifølge Center for Disease Control, en væsentlig risikofaktor er "manglende barrierer." Swimmingpool sikkerhed er en kritisk bekymring landsdækkende, men hver staten gennemtvinger sine egne regler. Commonwealth of Massachusetts indfører strenge standarder for swimmingpools.

Ældre Inground swimmingpooler, Wading pools og terapeutiske Pools

Inground swimmingpooler, vadede pools (defineret som et bassin hovedsagelig for børn med en maksimal dybde på 2 fødder) og terapeutiske pools (såsom kurbade og varme bade), der blev bygget før 2. oktober 1975 skal være omgivet af et sikkert hegn, der er en minimumshøjde på 4 fod høje. Gates til hegn kabinetter skal sikres med låse, der er mindst 4 fod over jorden, så små børn ikke kan nå dem eller er utilgængelige for børn, der er yngre end 8 år gammel.

Nyere Inground swimmingpooler, Wading pools og terapeutiske Pools

Inground swimmingpooler, Vader pools og terapeutiske pools, der er konstrueret efter 2 oktober 1975 skal være omgivet af et sikkert hegn, der er et minimum højde på 6 fod høje. Gate låse skal være selvlukkende og selvstændige lagres og placeres i en højde ikke er lavere end 4 fod over jorden niveau. Låse skal monteres på indersiden af porten og være utilgængelige for børn, der er yngre end 8 år gammel. Der er ingen huller tilladt i fægtning eller gateområde, der er bredere end 3 inches.

Indendørs swimmingpools

Indendørs swimmingpools skal også være omsluttet af en barriere, der er et minimum 4 højde over gulvniveau. Igen, låsen skal selvlukkende og der kan være nogen bredere end 3 inches huller i fægtning eller gateområdet. Døre, der fører til swimmingpool-området skal være selvlukkende og selvstændige lagres. Alle låse skal monteres mindst 4 fod over jorden.

Offentlige svømmehaller

De samme indhegning forordninger til inground pools gælder for offentlige svømmehaller. Derudover er ingen plads af post tilladt undtagen gennem et badehus.

Overjordiske Pools

Adgang til overjordisk puljer skal være sikret med en barriere placeret mindst 4 fod over jorden.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com