Sådan fjernes en klæbrig pletten fra et dæk

November 19

Udendørs dæk er udsat for en masse slid og ælde. De regnede på, opvarmet af solen og tævet af vinden. Dæk kan også blive beskadiget af klistret restprodukt fra træ sap eller udslip fra en home-forbedring projekt. Du kan løse disse pletter, meget som du ville en klæbrig pletten på alle andre overflader--med en god renere og en smule tålmodighed.

Instruktioner

Sådan fjernes en klæbrig pletten fra et dæk

•Pour eller spray den renere direkte på pletten. Sørg for at bruge en generøs mængde--nok til at dække pletten helt. Tillad produktet til at forblive, uberørt på pletten i flere minutter.

•Tackle klistret pletten med en svamp. Vend svampen og krat nogle flere indtil pletten elevatorer.

•DIP en ren svamp i en spand varmt vand. Skyl område med svamp til at fjerne de resterende renere. Du kan også skylle det med en haveslange.

•Brug et rent håndklæde til at tørre overskydende fugt fra det behandlede område. Det vil hjælpe dækket tørre hurtigere, hvilket vil tillade dig at se hurtigere, hvis din rengøring har været en succes.

•Test området igen når dækket er helt tørret. Hvis nogen klistrede rester forbliver, gentage disse trin.

Tips & advarsler

  • Hvis sticky pletten er fra sap eller en lignende Bie stof, vil renere fungere bedre hvis du først fjerne eventuelle overskydende sap (eller andet stof). Bruge en spartel til dette, men vær omhyggelig med ikke at gouge træet. Hvis pletten er stor, kan du prøve at bruge en svamp moppe snarere end en svamp. Dette vil spare din ryg og dine knæ.
  • Nogle af disse rengøringsmidler er brandfarlige. Ryg ikke, mens du bruger dem. Hvis dine dæk er lukkede, åbne en dør eller et vindue til at ventilere området mens du bruger nogen af disse produkter. Hvis dine dæk er blevet malet, kan disse produkter fjerner maling sammen med resten. For malede dæk, så prøv skålen vaske og vand før du bruger noget stærkere.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com