Sådan indlæses en Hilti pistol

August 7

Hilti er en respekteret producent af power-aktiveres systemer. Disse systemer bruger en slags sømpistol til at skyde et søm, der har et pulver opkræve på hovedet i stål, beton eller andre materialer. Kaliber af din afgift og stilen af Hilti pistol du vælger afhænger af det materiale, du fastgørelse. Hilti kanoner er mest populære til fastgørelse af træ til konkrete form arbejde eller til at knytte vindueskarm plader til vægge, fordi de fungerer som en beton sømpistol. Lære hvordan for at indlæse en Hilti pistol er let, men du skal gøre det ordentligt, for at pistolen til at arbejde godt og sikkert.

Instruktioner

•Holde Hilti pistol så det peger væk fra dig og lidt ned på jorden. Denne måde, bør det ved et uheld ild, søm vil køre ind i jorden og ikke flyver gennem luften, hvor det kunne forvolde skade til nogen.

•Tryk på fanen udgivelse eller knap (afhængig af din model) i bunden af håndtaget greb til at frigive afgift patronen. Træk patronen ud af grebet. Placere en afgift strip i patronen. Afgift strimlen fastgøres til greb langs den advance stang, der stikker op fra bunden af blækpatronen. Din stribe bør udvide lige op fra bunden af patronen og langs den advance stang (advance stangen er hvad vil krog og trække gebyrerne til fyring mekanisme af pistol). Skub blækpatronen tilbage i grebet, Sørg for at charge strip går ind i greb med strip mod udløser side.

•Læg dine negle. På single-shot Hilti modeller, vil du lægge et søm ad gangen ved at skubbe hovedet af neglen i spidsen af pistolen, indtil den "klikker" på plads. Sørg for du holde spidsen af pistolen pegede væk og ned mens du gør dette, og at din hånd er ikke over neglen som du indsætte det i spidsen. Denne måde, hvis det brande ved et uheld, det vil ikke gå gennem din hånd. For modeller, der bruger et søm strip, trække udløserhåndtag belastning på toppen tønde pistol nær spidsen tilbage for at åbne søm slot. Indsæt den første søm af din stribe i slot med lederen af neglen vender mod bagsiden af pistol (greb slutningen) og skubbe håndtaget frem, indtil det låser. Dit Hilti er klar til at blive brugt.

Tips & advarsler

  • Arbejde på et samlebånd måde at øge din produktivitet på støbestedet. For eksempel, hvis man tillægger en betonplade til at skinne en væg form kickers, layoute alle kickers først og derefter gå tilbage og skyde alle dem på plads med Hilti.
  • Behandle en Hilti pistol, som du ville enhver små-kaliber skydevåben og aldrig forlade det liggende rundt og indlæst. Hvis faldt eller skubbet Hilti pistolen kunne affyre en fastener og i hånden på et barn der er det samme potentiale for fare som med nogen pistol.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com